Som i en film

Veronica Maggio- Snälla bli min

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va
Om jag ändå vågade försöka



Nu är det fredagmys med konfan. Mår helt o...

Nu är det fredagmys med konfan. Mår helt okej ändå. Känner bara spindlarna ibland och de bits inte längre. Känner mig som ett jäkla psykfall.




Mår bättre nu:) spindlarna blev snällare e...

Mår bättre nu:) spindlarna blev snällare efter att jag pratat med psykologen :) nu vet hon allt vilket resulterade i att jag satt en lång stund och grät




Börjar få panik.. De kryper fortfarande på...

Börjar få panik.. De kryper fortfarande på mig och försvinner inte hur mycket jag än kliar på dem.. De bits




Spindlar

Det känns som om det kryper spindlar på hela mig. Men jag kan inte se dem.



En novell jag skrev i skolan

En ängels resa

 

Jag är ingen människa, jag är en ängel. Ni människor vill mig illa. Det ni inte förstår förstör ni och mig kommer ni aldrig förstå. Ni kallar mig annorlunda och skrämmande, men det är bara för att ni inte är vana att sola er i min änglaglans. När jag försökte berätta det för er sa ni bara att jag hade fel, att jag var precis som er andra men att jag var sjuk. Det var ni som hade fel! Ni försöker få mig att lita på vad ni säger, trots det ljuger ni om vad jag är! Vad ni än säger så kommer jag alltid vara jordens ensammaste ängel.

 

Ibland vecklar jag ut mina vingar och flyger upp bland de tysta molnen. Trots deras tystnad så har de mycket att säga. Det är bland dem jag känner mig hemma på riktigt. Bland dem blir mitt väsen levande. Änglar trivs inte på jorden, så många flyger sin väg. De flyger upp till molnen och stannar där för alltid. Efter de flugit kan man inte hitta dem igen, hur mycket man än letar. Jag har träffat två änglar som var precis som jag, vi var alltid tillsammans, sammankopplade. Sedan flög de sin väg och lämnade mig ensam. Deras jordfamiljer blev väldigt ledsna och begravde änglarnas skal i jorden. Änglarna som flyger lämnar sitt skal efter sig, de behöver det inte längre. Skalet blir kallt och blekt efter att ängeln i det försvunnit.

 

Mina änglar bad mig att flyga med dem så vi kunde bli verkligt lyckliga tillsammans. Jag vågade aldrig göra det. Det finns ingen jag saknat så mycket som jag saknar dem. Men jag vet att vi kommer träffas så fort jag vågar flyga. Vi ska träffas i den vita himlen där vi kan vara de vi skapades för att bli. Människorna kallade dem döda, de sa att de hade ”begått självmord”. Men de vet inte att vi änglar inte lever för än vi flugit.

 

Trots att jag är en ängel har jag människovänner som jag nästan tycker om. Det finns en människa som betyder otroligt mycket för mig, hon kallas Loppan trots att hon egentligen heter Norelle. Jag har aldrig frågat varför. Vi pratar egentligen inte så mycket om sådana smådetaljer. Ofta sitter vi bara på hennes balkong och röker. Loppan är mycket smal och människorna kallar henne anorektiker, men det tror jag inte att hon är, inte egentligen. Jag pratade med henne när jag funderade på att flyga med mina änglar och hon bad mig att stanna kvar hos henne. Jag kommer precis ihåg vad hon sa.

”Jag vill inte att du lämnar mig, mitt liv skulle inte vara värt att leva om jag inte hade en ängel som du i min närhet.” Hon tog ett bloss på sin halvrökta cigarett och tittade ned i marken.

”Men gumman, du behöver inte mig för att leva. Jag kommer alltid finnas inom dig” sa jag och lade armen om henne.

”Hur kan du vara säker? Jag behöver dig här, annars vet jag inte vem jag kan prata med. Du är den enda jag någonsin litat på”

”Jag stannar med dig om du behöver det. Men jag kommer nog inte stanna för evigt. Änglar hör hemma i himlen vet du.” Jag pussade henne på kinden och lutade huvudet mot hennes axel. Sedan satt vi så en lång stund utan att säga ett ord. Loppan och jag har haft många såna stunder genom åren och jag älskar varenda en av dem.

 

Min jordfamilj verkade aldrig tycka om mig. Jag har en syster som är några år äldre än mig och hon har alltid varit den som mina jordföräldrar tyckt bäst om. De har alltid berättat för mig hur mycket bättre hon är på allt. Hon är vackert smal, fin hud, bra på sport, högsta betyg i skolan. Jag har alltid försökt vara som henne men aldrig lyckats vara lika bra. Det var då jag började förstå att jag inte var en människa. Jag kände att de var så avlägsna och att jag inte hörde hemma bland dem. Jag gjorde så bra jag kunde i skolan men fick aldrig högsta betyg i något. En gång fick jag VG på ett prov. Då sa de inte ens att det var bra jobbat. Samma dag kom min syster hem med tre prov hon hade fått MVG på och då blev de så stolta. I takt med att hennes betyg höjdes, sänktes mina.

 

När jag fyllde arton flyttade jag hemifrån så snabbt jag kunde för att slippa dem. Jag gick ut nian med usla betyg men klarade mig mirakulöst nog vidare till gymnasiet. Där gick det däremot inte så bra. Jag hoppade av efter första året och började praktisera på olika ställen vilket gav mig lite pengar. Så fort jag hade sparat lite flyttade jag så långt ifrån min familj jag kunde. Det var då jag träffade änglarna. Vi bodde i samma lägenhet och hade det ganska bra i några år. Efter de flugit bodde jag kvar i lägenheten och levde på socialbidrag utöver mina små inkomster från praktikjobben. Sedan började allt gå utför och jag åkte in och ut på olika behandlingshem. Tydligen trodde de att jag var schizofren. Sanningen är att jag bara var ängeln jag föddes till. De kan inte acceptera mig. Jag åt aldrig medicinerna de gav mig eftersom de var till för att få mig glömma.

 

Under tiden jag har skrivit detta har jag insett att jag egentligen inte hör hemma här över huvud taget. Jag måste resa till mina änglar. De saknar mig och jag saknar dem. Jag saknar samhörigheten med himlen. I ett skåp här hemma har jag en cocktail av piller som jag samlat på mig. De har bara väntat på den dagen då jag ska veckla ut mina vingar och flyga för alltid. Den dagen blir idag.

 

Jag vet att du kommer läsa detta Loppan så läs extra noga här:

Kommer du ihåg alla de gånger vi suttit på balkongen och rökt? De gånger då någon av oss råkat sagt något så konstigt att vi båda bryter ihop av skratt? Det är så jag har vart som lyckligast. Men både du och jag måste inse att vi inte kan vara tillsammans här på jorden längre. Men vi kommer ses i himlen, det lovar jag dig. Änglar ska inte bo på jorden, vi trivs inte här. Jag är inte skapad för detta meningslösa jordeliv. Jag älskar dig och kommer alltid göra det.

 

Jag är tacksam för all tid jag har spenderat på jorden men nu ska jag äntligen flyga dit jag hör hemma. Hata mig inte för att jag lämnar er, älska mig för att jag var här.




Saknar honom så jäkla mycket..

Saknar honom så jäkla mycket..




Jag klarade klackarna men skorna gick sönd...

Jag klarade klackarna men skorna gick sönder lite o.o antar att man får vad man betalar för. Går nog o laga ändå. Är det bara jag som får dåligt samvete av att äta en chokladkanins ansikte?




I morrn blir det att ha klackarna i skolan...

I morrn blir det att ha klackarna i skolan! Ska försöka trots att de är snorhala :P




Okej, jag gjorde en riktigt dum sak igår s...

Okej, jag gjorde en riktigt dum sak igår som kan märka mig för livet. Jag hoppas bara ärren kommer försvinna någon gång




Jag märkte nyss att jag kan skrämma mig sj...

Jag märkte nyss att jag kan skrämma mig själv. Håller kniven i handen, inser att den kan vara skillnaden mellan liv och död - börjar le..




ÅNGEST

ÅNGEST




Skorna kom och jag är totalförälskad i dem...

Skorna kom och jag är totalförälskad i dem (A) de tar livet av mina fötter om jag har dem för länge men det är värt det (a) L passade oxå riktgt bra i dem kan jag erkänna. Funderar på om jag ska överasska henne med ett par liknande när hon fyller vilket är om nästan ett år men skitsamma :P Nu är det ju bara ett liiitet dilemma kvar.. Ska jag ha dem i skolan innan skolavslutningen? O.o vad tycker ni?




Sov oroligt inatt.. somnade efter 11, vakn...

Sov oroligt inatt.. somnade efter 11, vaknade vid 3 somnade om vid 4 och vaknade kl 5 o efter der jalvsom jag fram till nu. Der possitiva är att skorna kanske kommer idag!




Yay!! Idag är det min och älsklings 10 mån...

Yay!! Idag är det min och älsklings 10 månaders dag och det känns verkligen tryggt. Glad att han stått ut med mig så pass länge :P




Look up to me bitches!



Hehe, ser ni de glittrande sötnosarna här uppe? De går på 260 kr inkl frakt och kommer inom kort ligga i min brevlåda! Det kommer ju helt klart synas att jag har dem eftersom jag då antagligen kommer bli 193 cm lång (!) om jag inte räknat fel O.o Därmeot måste jag lära mig gå i klackar vilket jag inte riiiiktiigt kan ännu. Det kommer bli mycket intressant och antagligen väldigt smärtsamt!

Vi har haft något som kallas framtidsdagar i skolan och då har vi gått runt och pratat med människor inom olika yrkesbransher. Vi har också sprungit omkring på gymnasiet som ligger brevid skolan och bland annat ätit lunch där två dagar i rad. Shit vad folk stirrade på oss "småbarn" ! Haha!

Idag gick jag tidigare från den sista av de två framtidsdagarna för att ha min första och enda körlektion på moped! Snacka om att vara nervös när man hade tre timmars körning i trafik framför sig och bara hade kört (hemma) två gånger! Som tur var klarade jag det utan större problem, däremot fick jag lite hemläxa på att bromsa och sånt, men det gör inget. Jag är bara så stolt att allt gick bra xD

Få se... är det något jag har missat nu. Jo, jag har konsert i morgon och ska spela solo på en låt jag inte är helt bombsäker på O.o Känns som om det kommer bli intressant ^^ Vet inte riktigt vad jag bör ha på mig heller men jag har för mig att det skulle vara ljust och mörkt.. typ..

Ha det bra! /G



Design

Nu ska jag försöka ge mig på lite roligare design här. Ska bli spännande att ge sig på det där igen! Hoppas ni har det bra och njuter av en helg utan skola, till skillnad från vissa andra som är tvugna att gå moppekurs en hel helg! -.-



Reaper

Like a reaper in the night
I'll put up the biggest fight
So I can survive
Another night




Igår var första gången på flera dagar jag ...

Igår var första gången på flera dagar jag inte gråtit innan jag somnat. Men det beror enbart på att älskling stannade kvar i telefonen tills jag somnade :) han är verkligen snäll




Trött på tårar

Trött på tårar




Tröty på tårar

Tröty på tårar




Syrran fyller år idag och mormor,moster, m...

Syrran fyller år idag och mormor,moster, morbror o extramamma/ exfröken/ nära vän till familjen är på besök ^^ det är nu jag mår som bäst, när nästan alla jag tycker om är här o bara har det trevligt




Drömresa?

Min drömresa skulle vara att dra med ett gäng härliga tjejer till Japan och shoppa i massa skumma affärer som bara säljer pysselprylar, krimskrams och söta kläder med obegränsad budget. Vi skulle bo på lyxhotell in the penthouse och ha egen butler i nån vecka innan vi drog vidare till thailand och fortsatte våran shoppingrunda. Sen skulle vi praktiskt taget bo på stranden o bara chilla i några veckor till ^^

Hur skulle eran drömresa va?