De äter upp mig

Kommer säkert ångra detta jag snart ska skriva men det e en smäll jag får ta senare i så fall. Kommer ändå radera alla privata inlägg när jag gör om bloggen tror jag. Men det är dax för ett avslöjande. wow, jobbigare än jag trodde. Bara att spotta ut det antar jag.

Har tänkt mycket på i somras när jag stod vid en järnvägsbro och funderade på hur det skulle vara att hoppa. Det är det som är självmordstankar va?



Du vet vem du är, men jag vet inte om du ser att jag skriver till dig

Hej, ni som inte är den jag tänker på kan sluta läsa nu.

Tror du redan har lämnat mig, kan inte vara säker på det. förhoppningsvis har jag fel. mn det brukar jag ha så jag har sakert fel om att jag har fel. Vad var det som fick dig att vela ännu en gång? Är det jag?

Vet inte vad ja ska skriva mer än så. hoppas det räcker ändå. nu övergår det till att "vanligt" blogginlägg.

Ligger i sängen o lyssnar på musik, tänkte bjuda på mina favoritlåtar för stunden. Fan vad musik e bra på att döva en stark smärta. Älskar musik mer än luft!






wow, deprimerande

hej, har läst lite på den här bloggen och känner att den bara är en "tyck synd om mig jag är deprimerad" blogg. trött på det även fast jag behöver en tillflyktsort som jag kan komma till när mina tankar håller på och äter upp mig innifrån. Ska fixa en ny design här snart, e ju hemma från skolan med grum mensverk så då har jag ju tid till det. Puss på er!
xOxO Graphite



Allt är skit, jag saknar dig så jäkla mkt! R.I.P

Det gör ont att förlora dig, även fast du bara var mitt marsvin så saknar jag dig, ännu ett liv som försvunnit. Den vita luddiga hårbollen är ensam nu, han saknar dig nog. ÄLskar dig mitt fina svin <3



Ska

Ska fixa en ny design här..
Ska må bra..
Ska vara så nära jag bara kan...
ska inte låta er veta men jag är..
Ska hålla denna hemlig från vännerna..
SKA SLUTA med mitt självskadebeteende.

Lost finns fortfarande



Finns på mig

Lost