Bra mat dag, resten åt helvete


Idag har det vart en bra mat dag:
Ingen frukost
En slev av den vegitariska morotsgratängen, jag åt nästan allt plus två glas vatten ca 100 kcal
Mellanmål på konfan blev ett glas saft 45 kcal
Middagen bestod av två varma mackor plus 2 dl tranbärsdryck 400kcal

Skulle tro att det inte blev mer än 600 totalt.. men jag har inte räknat så noga.. Ska iaf försöka komma under det imorrn så jag blir finare till jul :) borde klara att gå ner 5 kg till innan jul om jag hårdkör detta nu.

Dagen har vart ett helvete av många anledningar, kompisarna har behandlat mig om skit, jag har vart stressad pga alla jävla prov nu den sista tiden, plus det jävla PMet som ska in på torsdag eller fredag nästa vecka. Jag hoppas så djupt att fysikprovet är nästa vecka, annars e jag körd.

Jag vill gråta, men kan bara inte göra det. Har probem med pojkvännen oxå så kvällen har vart ett helvete där jag haft så otroligt jävla ont innuti så jag vet inte vad. Vill bara gräva ned mig någonstans, krama på F och gråta ögonen ur mig.


Måt kvällen blev jag yr och trött så jag åt kvällsmat men nu är jag hungrig igen, men jag ska fin inte äta för än lunchen i morgon!


Denna låt har jag lyssnat på större delen av dagen och kommer antagligen fortsätta i morgon.
Nu ska jag sova, den klara morgondagen när det dessutom inte är någon orkester. Fan!!

Good night! Graphitee



Jag vill bryta ihop, vill skrika, vill ber...

Jag vill bryta ihop, vill skrika, vill berätta för alla. Men jag kommer aldrig göra det. Jag kan inte berätta för någon mer. Jag vill inte berätta mer. Jag vill stänga in mig i mig själv och bara gömma mig där inne för alltid. Idag ska jag klara dagen, mer eller mindre utan att vilja dö.




Lunch/mellis. En halv Macka med mjukost is...

dsc00579 (MMS)

Lunch/mellis. En halv Macka med mjukost istället för smör och en skiva ost




Kan inte fått i mig mer än 100 kcal nu vid...

Kan inte fått i mig mer än 100 kcal nu vid lunchen. Förhoppningsvis blir det inte mycket mer idag. Åt några ärtor så jag borde klara mig på det till ikv




Jag vill bara gömma mig nån stans och gråt...

Jag vill bara gömma mig nån stans och gråta idag




Jobbigt men klart nu

Jag mår rikgit dåligt. Men nu är i alla fall Historia uppstatsen inne. Skrivit på den större delen av eftermiddagen. Nu ska vi se om älskling kan snacka en stund o sen ska jag sova antar jag. har blivit alldeldes för mycket mat idag, i morgon blir det mindre! Och i morrn ska jag ju till fritidsgården för att hjälpa till när det är kväll med de utvecklingsstörda. Det är nog fanimig nåt av det bästa jag vet! :)



Badet löst, jag slipper det. Jag tycker ve...

Badet löst, jag slipper det. Jag tycker verkligen om att ha lärarnas förtroende, annars hade jag fått ännu mer IG än jag har nu




Smoe parts of me are secret

När jag tänker tillbaka - Jag är en så OTROLIGT äcklig människa. Jag har gjort saker många skulle äcklas av, flera gånger. Och jag skäms så in i helvete för det. Ibland vill jag bara lägga mig någonstans och försvinna från allt, glömma all skit jag gjort, allt jag adrig skulle kunna berätta för någon hur mycket jag än älskar personen i fråga bara för att jag skäms för det.
En människa här i världen vet om det, men inte allt. Jag kommer aldrig klara att berätta allt heller, det skulle göra för ont och jag skulle riva upp allt igen.
Nu ska jag försöka sova och sluta tänka på detta innan det påverkar mig ännu mer.

God natt!



What if i wanted to break? What if i fell ...

What if i wanted to break? What if i fell to the floor? What would you do? What if i cried in your arms? Would you hold me? What if i wanted to fight? Would you let me do it? I don't think i can fall apart anymore, i'm already broken so no one can break me again.




I need a breakdown

I just cant break down in pieces
But i wish i could so damn bad
Becayse this life makes me mad



I need a breakdown

I just cant break down in pieces
But i wish i could so damn bad
Becayse this life makes me mad



Helvete...

Mitt nya mål, 57 kg. Nästa delmål är - 5 kg.

Ana din idiot, du förstörde våran dag...



Plugg, snart orkester :) går riktigt bra o...

dsc00560 (MMS)

Plugg, snart orkester :) går riktigt bra och nu har jag kommit fram till en sak jag måste diskutera med älskling:)




Allt som allt har jag fått i mig ca 400 kc...

dsc00559 (MMS)

Allt som allt har jag fått i mig ca 400 kcal idag tror jag, antagligen kommer jag komma under 1000 idag vilket gör att jag går ned :) jag ska bli smal. Nu väntar man på att orkestern ska börja :) rätt skönt




I'll never be perfect now...

Vill börja med att säga att jag och älskling firar 5 månader idag (Torsdag) =) Trots våra duster så har vi kämpat på jävligt bra :D Älskar honom massor <3

Jag lovade typ älskling tidigare att jag skulle försöka äta mer normalt... Jag är så dum, nu kommer jag inte bli sådär perfekt smal som Ana hade gjort mig. Men jag har lovat honom och jag tänker försöka så mycket jag klarar trots att det just nu känns som att jag kommer bryta ihop. Jag har märkt en sak som jag också märkte ikväll - Jag är tom. Jag känner inte mycket längre. Jag har svarare att känna lycka, sorg, ilska. Idag när jag kallade Fjortis victoria och hennes klon J för bimbos efter de kallade min finaste Jess för tjockis så kände jag ingenting lixom, varken innan, under tiden eller efter. Asså.. Jag har ALDRIG sagt nåt sånt till nån och menat det, men att säga det till dem kan fan bli en vana om de fortsätter gå på mina vänner. För de kan ju knappast gå på lilla korta *host* mig. Aja, skitsamma :) Back to the subject. Jag känner mig så jävla tom, låter dagarna gå som i dimmor och jag lixom bara tar mig igenom dem.

Det skrämmer mig att nu tvingas äta mer.. Jag äter ju redan alldeles för mycket som det är nu. Jag kommer bli ännu fetare, kommer inte bli perfektion. Jag får kanske vänja mig vid detta. Jag tycker inte att jag är vacker lixom, trots att älskling tycker det. Och det gör ont att jag inte tror på honom i detta fallet.

Nu ska jag sova och försöka att stå emot begäret att skära sig igen.
Gonatt



Två mackor och en chokladboll... Fan... Me...

Två mackor och en chokladboll... Fan... Men imorgon kan jag slippa all mat. Nu ska jag plugga:) ha det bra




Fan... Lunch nu

Fan... Lunch nu




Idag ska jag äta mindre än igår. Måste kom...

Idag ska jag äta mindre än igår. Måste komma under 1000 kalorier. Måste räkna dem bättre. Måste, måste...måste




Dax att komma ut lite :) nu är jag på väg ...

Dax att komma ut lite :) nu är jag på väg till fritidsgården där det är en kväll för de utvecklingsstörda :)




Panik. När man har ätit och tänkt: äh, jag...

Panik. När man har ätit och tänkt: äh, jag kan ju äta bara jag får upp det igen sen. Sedan inte fått upp allt man åt.




Hur i helvete kunde jag äta nästan allt de...

dsc00557 (MMS)

Hur i helvete kunde jag äta nästan allt detta... Asså... Jag vill ju vara fin... Detta gör mig inte fin.




Do you really want to know what I think of?




Don't wish for it, work for it!




Då fick man feber då dagen innan konserten...

Då fick man feber då dagen innan konserten. Men jag vill vara med och spela




Längtar

Nu blir det att städa rummet och lyssna på  den skarpa eggen. Jag ser redan fram emot tisdag när jag ska till fritidsgården och vara med på deras kväll för utvecklingsstörda igen. :) Där känner man sig verkligen omtyckt för den man är eftersom de verkligen är så rakt på :)

Här är en bild på min fina lilla Gizmo :) Ha det bra :)
Graphite



Music

Jag har spytt dagligen de senaste tre dagarna, skar mig igår och känner att jag nu har hamnat i en ganska stor svacka, men sånt är livet right?

Nu börjar jag bli trött, men det är förståligt, klockan är trots allt halv 2. Jag som hade tänkt skriva lite innan jag somnar, det har blivit för lite med skrivandet den senaste tiden. All tid har gått åt till musiken och killen känns det som. Som idag t.ex. jag har spenderat dagen med att försökt lära mig låten jag lade upp här tidigare idag, sen åkte vi och åt pizza efter det fortstadde jag öva och sedan ville killen snacka. När han gick och lade sig så har jag bara slösurfat och fastnat i Nyanicorn på facebook.

På söndag är det dax för konsert i strömsberg med orkestern. Jag har fått två små solodelar, en i Rödolf med Ruda mulen och introt på tomtarnas julenatt eller jingle bells (kommer inte ihåg vilken av dem) :) Det är inte mycket men jag gillar det. Jag tänker snacka med Monia när jag lärt mig Gavotte om jag kan få spela den på någon konsert! :D Jag har märkt att jag älskar att stå på scen med all eyes on me. Men under de senaste konserterna har jag mest bara spelat med orkestern vilket funkar finfint det med. I orkestern finns ju mitt älskade lilla Fjomo och emoganster ^^ Är så glad att jag har dem.

Tidigare idag tänkte jag på vilka som betyder mest här i mitt liv. Detta kom jag fram till:

Familj, L, D, H och pojkvän <3 detta är människor jag skulle kunna dö för, och som jag verkligen älskar, sen har vi ju, inkontentia Ärsle, Storus pittus, Happy, emoganster och J. De betyder oxå massor för mig :)


Nej, nu måste jag sova, om föräldrarna skulle få för sig att titta om jag sover eller inte
Gonatt/Graphite



Nytt projekt :P Det andra orkar jag ej med nu




Nästa projekt




Till och med när man har känslorna utanpå ...

Till och med när man har känslorna utanpå kan en förlust göra ont




Det gör inte så ont i låret efter igår änd...

Det gör inte så ont i låret efter igår ändå, trots att det var lite värre än vanligt:)




What more can I say, this is why i do it.




Tuesday

Jag är trött! Orkade inte gå på Centerstämman riktigt :)
Min dag hart vart rikgit kul, trumverkstad i Aulan tillsammans med 2 härliga killar, tre trumset, (hörselskydd), och roliga människor som ville spela trummor! Jag gillar verkligen att jobba med utvecklingsstörda människor, de är så grymt härliga! Jag ska till tierps fritidsgård på tisdag och hjälpa till. Det var det roligaste jag gjort på väldigt länge :D Förhoppningsvis kommer jag få komma fler gånger efter nästa :) Längtar verkligen tills tisdag!!

Dagens mat har blivit...
Frukost: -
Lunch: Kycklingsallad, fralla, en fanta och dressing till det
Middag: 2 mackor med sallad, vitlök, tomat, ost, philadelphia och potatissallad. (Det kom upp en stund senare)

Förhoppnignsvis har jag fått i mig mindre än 1000 kcal idag.



Jävlar vad trött jag är:) men ikv blir det...

Jävlar vad trött jag är:) men ikv blir det fullt upp antagligen:) längtar nästan till centerstämman ikv, gillar deras "fester" :) wow, vilken cooling man är då:)




Fan... Käkat en hel jävla kycklingsallad n...

Fan... Käkat en hel jävla kycklingsallad nyss. Mätt som fan, ska nog gå och spy, vill iaf det. Hatar mättnad




I morgon kommer jag inte hinna äta lunch:d...

I morgon kommer jag inte hinna äta lunch:d fan vad skönt! För övrigt mår jag jävligt bra :d idag har jag nog förhoppningsvis inte fått i mig mer än 600 kcal, i morgon kommer det bli mindre... :) Jag vill ha Ana, jag vill bli Ana... Jag vill bli perfektion, smal. Tänkte skriva mer om dagen men mitt internet dummar sig så skriver mer om det när jag inte smsar :) nu ska jag snart sova, men först vill jag prata lite mer med killen :) Gonatt på er!




I'm eyesore

"If my mind could be read
You would have seen the things i never said"



.

I morgon kan jag förhoppningsvis skippa frukost och lunch! Om jag äter lite middag kanske det kan bli en bra dag!
Lägger upp dennå låten igen som jag lade upp för några månader sen, den är så grymt jävla bra.

Hade nyss lagt upp lite blider o skit här men raderade det. Vill inte vara sån.. Vill inte vara jag. Trots att pojkvännen sa åt mig att rycka upp mig så går det inte. Jag tänker fortfarande i samma banor. Men jag önskar att jag kunde sluta tänka på det hela tiden. För det är jobbigt så in i helvete och jag är inte en sån människa!
Kan man tappa förtroendet för sig själv? I så fall har jag nog redan gjort det. Skit samma. Funderar på o lägga av med bloggen. Är bara en jävla massa självömkande och jag HATAR människor som är sånna...

Gonatt/ Graphite






I morgon kommer jag nog försöka hoppa över...

I morgon kommer jag nog försöka hoppa över lunche, fula jag behöver inte mer mat. Kommer kanske kunna hoppa middagen idag med. Nu ska jag fixa mig inför praon, sen ska jag spela. Detta har än så länge vart en dålig dag för mig. Jag har haft kul men mår inte bra. Det händer för mycket och jag är livrädd för att historien om K ska upprepa sig. Då går jag nog sönder.




Friends

Nu ska jag skriva lite innan jag somnar. Kliar verkligen i fingrarna :) Saknar älskling, han sover som en liten gris nu, gulligt ^^ Jag mår rätt bra idag, har vart en härlig dag men oxå jobbig. Fick ett sms från en kompis som skrev att mina vänner börjar tycka att jag har vart konstig den sista tiden. Men jag svarade bara att jag har en jobbig tid nu. Undra om jag har blivit såhär på grund av att jag inte äter lika mycket längre eller nåt?

Jag vill gå ned mer i vikt. Det måste jag göra, om jag inte går ned i vikt fort kommer jag vara tjock till jul med och då ska man ju ha fina kläder säger alla. Men jag skulle inte ens vara fin om jag var rullad i diamant. Men om jag fastar i ett par dgar och sen äter normalt en dag emellan i ca en månads tid borde jag kunna gå ned en del. Jag vill bara förlora 15 kg tilll.

Nu håller jag på o somna, skriver inget mer inatt :) Gonatt på er <3



Idag blir det så gott som fasta för mig. I...

Idag blir det så gott som fasta för mig. Iaf fram till kvällen. Men det kan bli svårare i morgon, vi får se hur det går. Nästa vecka kommer jag nog kunna hoppa över en del måltider. Idag blir det ungdomsmottagningen vilket känns skönt. Nu bär det snart av mot skolan :)




4 månader

Jag och min älskling firar fyra månader och två veckor idag! Jag älskar honom verkligen! Han är helt underbar mot mig, smart, rolig o snäll som tusan =D

Jag tänkte visa er min favoritlåt. LYSSNA PÅ DEN! DEN ÄR UNDERBAR!!




^^

Jag ska försöka dra ned på maten. Ska göra något som får mig att verkligen komma ihåg att inte äta.. funderar på ett armband eller nåt som jag allid kan ha på mig.

Nu ligger jag och myser i sängen med mina små Gerbils, Epic är så rolig men jag måste få Gizmo lite tamare :) Fick schemat inför praoen numed :D



Om de tre jag bryr mig mest om inte har något förtroende kvar för mig, vem har jag egentligen kvar?

Jag kände mig helt ensam idag för första gången påä länge. De människor som betyder mest för mig har inte längre något förtroende för mig. Mamma pappa och älsklings citat " Det kommer ta ett tag innan jag kan ha förtroende för dig igen". Och det om något gör ont.
Men som tur är har jag fortfarande en säker punkt som jag inte kan svika. Vi får se hur det blir ikv. Vill verkligen skära mig, vill bli mig själv igen.

Nu måste jag sluta skriva innan mamma blir ännu argare för att jag inte sover. Gonatt.

PS. Det känns bättre med älskling nu iaf. DS



Jag kan slå vad om att denna tjej har någon koppling till SI



Hon skär /har skurit sig eller har någon vän som gjort det. Jag är så gott som säker på det, eftersom väggen tillhör en 16 årig tjej tror jag att hon skär sig.

To write love on her arms... Säger allt.




Ligger nu här ensam i sängen o har extremt tråkigt och mår inte så vidare bra, är deppig och ensam samtidigt som jag vill skära mig igen, Men det får jag inte göra. Vill inte ringa och väcka min älskling men borde nog göra det ändå, få se om han orkar prata lite.

God natt på er!/ G



Lonely

Jag känner mig verkligen ensam just nu... Men vill inte förstöra din kväll för det <3



If you only knew, then you would not laugh



Vill inte på något sätt vara elak men om du visste vad konsekvenserna av det var så hade du inte skrattat. Nämligen, jag fick inte träffa min pojkvän som hade åkt 60 mil enbart för att kunna vara med mig. Jag svek och sårade både mamma och pappa och jag får inte gå ut nu under resten av HÖSTLOVET.



Jag är så jävla dum... Skaffat mig utegång...

Jag är så jävla dum... Skaffat mig utegångsförbud för första gången någonsin, sårat min pojkvän, sårat min pappa rejält, antagligen sårat mamma med och så vidare. Kan man inte bara spola tillbaka tiden?




SMS-inlägg

dsc00531 (MMS)




Älskliiiing :D

Jag älskar min pojkvän <3 Han är verkligen den bästa jag vet, snäll, söt, rolig och smart :) Vet inte hur jag har klarat mig utan att ha honom och jag fattar inte att han kommer på torsdag, så jag kan få se in i hans mörka vackra ögon och säga att jag älskar honom :) Men det känns hemskt... Vi har vart tillsammans i över 4 månader och bara träffats i totalt 5 dagar. Men det känns skönt att vi äntligen får vara nära, kramas o kyssas ^^

E lite närvös för vad som eventuellt kan hände när vi ses, men det är absolut inte det viktigaste :)
Sov gott, nu måste jag sova eftersom att jag ska upp kl 2 inatt så jag kan följa med pappa till jobbet:)



Äntligen

På torsdag kommer äntligen min älskling till uppsala =D <3



Visst är de söta?



Tänk om jag ändå kunde ha min älskling så nära..



Har tänkt på en sak ett tag nu. Har ni någonsin bett till gud trots att ni inte tror på honom (Vet att några av er säkert tror på gud med frågan är först och främst riktad till ni som inte tror)? Det har jag gjort, när allt känns helt åt helvete och allt känns mörkt och det verkligen känns hopplöst. Då har jag tänkt " äh, om han nu finns kan det ju kanske vara värt ett försök?"
Men det har jag slutat med för länge sen. Om han nu fanns skulle han ha hjälpt mig för länge sen och även om han finns så har han inte hjälpt mig o då kan jag lika gärna skita totalt i honom.
Skitsamma :) Gonatt