Jag lever

Jag har egentligen inget att skriva och förstår egentligen inte varför jag skriver ändå. Ville bara säga att jag lever. Sitter och kollar på Jurassic Park 3, än så länge är den bra.
Graphite



Man är inte sjuk i huvudet för att man mår dåligt ibland

Hejsan, Graphite här. Vill bara klargöra en sak som jag gått och tänkt på i flera dagar. Att bara för att man mår dåligt och/eller skär sig så betyder det inte att man är sjuk i huvudet! Trots att det känns så ibland.
För nån vecka sen snackade jag o några kompisar om självmord/självskadning, vi hade lite olika åsikter om det, men jag vet att mina är rätt även om jag förlorade disskutionen om det eftersom jag pratar från erfarenhet vad gällande ämnet. Min kompis, vi kan kalla henne för Minimus Hjärnus, eller kort och gott Minimus, hon tror att alla som skär sig är självmordsbenägna och vill dö när de skadar sig själva även om de inte dör så accepterar dem helt enkelt faktumet, att om man skär sig så kan man inte alltid stoppa blodningen och då dör man. Visst, hon har en poäng där men det är ju inte själva syftet med det, man skär sig för att slippa smärtan innifrån och det ger kortsiktig lindring mot allt utom fysisk smärta. Förstår ni hur jag menar här?

Jag tillexempel måde SKIT i somras men ville inte dö, så jag skar mig istället för att orka leva om dagarna. Sen fastnade jag i det och fortsatte. Skrev ju om självmord lite längre ner här så läs gärna det med. Minimus och kompis Nr 2 sa att de som skar sig var sjuka i huvudet, tycker ni att det stämmer. Och varför tycker du så?

Nu ska jag skriva lite mer på en diktanalys som jag tror att jag tog med mig hem. Gillar det verkligen och har inte så mycket annat att göra. Ska kanske åka iväg och titta på majkasen vid tierps arena, någon mer som ska dit?

Graphite




Krockar ihop

*stolt* Har spelat blinka lilla stjärna på piano nu efter noter :P haha, nej, känner mig usel på det här. Har ju spelat flöjt nu i 4 år så då blir det en stor krock i hjärnan vad gäller ackord, händer och noter. Rätt kul raktiskt =D



Piano och bråk

Tog nyss hus i helvete här hemma, vilket nu fortsätter för syrran. Hatar det. Har stängt in mg i tv rummet och ska försöka lära mig spela lite piano om det går, hade vart asgrymt att kunna. Och då fokuserar jag mina tankar på det istället för det jag vanligtvis tänker på vilket just nu är självmord, brustna hjärtan och kaos. Men bara så att ni vet så kommer jag inte ta livet av mig i första taget, gillar ibland tanken bara på att försvinna för gott och slippa det här livet. Jag tror ju på återfödelse så lär ju märkas om jag har rätt. Men som sagt så tänker jag inte göra det för trots att livet är ett helvete ibland så älskar jag mina vänner och vill inte såra dem. 'sitter och lyssnar på min favoritlåt för tillfället, Hanna av MElissa horn. Jag kan inte lägga upp den här men delar med mig av länken så klicka bara HÄR.

Nu ska jag spela lite om det går.

Graphite




00.34

Har nyss kommit hem från kusinerna, vi har haft det ganska kul där vi suttit och nördat Tv spel hela kvällen. Jag mår riktigt bra trots att idrotten gick helt åt pipsvängen ^^ Släppte in fyra mål tror jag. Det är USELT enligt mig. Mejlade in religionrapporten i går kväll, skrev jag det? Hur som helst så kundet läraren inte öppna dokumentet vilket var en rejäl tur eftersom jag kom på att jag glömt källförteckning som är extremt "viktigt" tycker alla lärare.

Hur har eran dag vart?



Gonatt

Tänkte bara säga gonatt till er alla nu, vem vet. i morgon dyker det kanske upp lite fler inlägg under dagen nu när jag börjar få kläm på det här med mobilblogg funkar. Sov gott på er



Fan fan FAN!

Nu känner jag mig rädd..
Berättade för kuratorn om att jag skär mig idag:

G: jag har problem med självskadning...
K: *kollar på mig som jag vore ett psykfall* Hur gör du?
G: skär mig
K: *fortfarande samma blick* med vad?
G: rakblad
K: okej, när började du?
G: i somras

Blicken gick rakt igenom mig. Nu finns det ingen återvändo antar jag. Men jag vill inte sluta?!
Kanske jag är ett psykfall ändå, jag har förnekat det hitills i så fall.

Jag skriver mer när jag skrivit klart religionen.

Graphite






Testar mobilBlogg :)

Testar mobilBlogg :)




Sova tidigt =)

Nu är jag trött, ska snart sova. Hade tänkt att komma i säng innan klockan ett inatt. Ska skriva rent lite dikter och skriva en och annan mening på religion uppsatsen innan jag stänger av för i kväll. När man anstränger sig för att vara glad varje dag så tar det lixom stopp när man är på sitt rum i all ensamhet.

Finns alltid där för mina vänner
Kan alltid lyssna på hur de känner
Men när det kommer till hur jag mår
Då jag kvickt ett leende på läpparna får

Jag mår bara bra

Vill inte förklara för jag vet inte varför?



Kurator i morgon

Hej på er!
I morgon är det då dax att bege sig till Lars-göran. Han ville läsa mina dikter, tror ni de är bra nog? Har en dikt jag skrev längre ner här på bloggen, kolla in den. Ni kanske kan ge mig lite support?
Men det ska jag inte be om, bara det att varenda gång jag är där så är jag så EXTREMT nervös för att någon ska se mig utanför hans dörr.

Är du som läser detta medveten om att jag skulle bokstavligen dö om det kom ut vem jag är? Har börjat fundera på om jag ska sätta lösenord här. Några protester på det?

Graphite



Lite om skolan

Sitter och skriver religion nu, om jesus och kristendomen. Trött på att skriva om saker jag skiter i?
Fick alla rätt på provet om afrikas länder, nu är det tydligen dax för mellanöstern, So är rätt kul om man läser om roliga saker (altså inte lära sig vad länderna heter).

Nu ska jag skriva klart, Magnus Betnér pratar i bakgrunden, just nu om FRA lagen och Bisexuallitet =P Älskar det verkligen. Arbetet ska in på fredag, lägger ut en del av texten när jag är klar =)

Graphite



Tack :)

Tack så jätte mycket för de fina orden jag fick höra om mina bilder. Det betyder mer än guld för mig! :D



Bilder jag ritat

Har fått önskemål om att lägga upp bilder på det jag ritat, Tack så mycket btw! =) Så här kommer några.






Där var några av mina bilder som jag vill visa för er. Vad tycker ni?



Ögonblicks kontakt

För ca 30 min sen..

D : Vill du bli tsm med mig?<3:)

G : asså.. nej, jag villinte ha någon kille för tillfället. Även fast jag tycker om dig. :(

D : Är du kär i mig?;) <3

G : nej men jag tycker om dig ändå. ^^

D : Varför inte? <3

G : för att jag har det jobbigt med kärleken just nu så har väldigt svårt att bli kär...

D : lol du gick på det :D

G : vadå?

D : Smsa inte med mig, jag har tjej okej!!

G : Jag tycker inte om dig. Du är en självisk idiot som kommer dö ensam och olycklig. Prata inte med mig igen.



Jag tror att jag kommer dö snart, jag är seriös. Jag vill inte mera nu. Jag skiter väl i idioten med tjej, de kan dra åt helvete båda två. Men ändå, jag är så feg. Har inte berättat för Kuratorn att jag skär mig. Kanske hade vart lättast om jag visade bilden jag ritade tidigare, då förstår han nog.  Men på torsdag klockan ett ska jag dit igen. Sist var det en kille ur min parallelklass som gick förbi när dörren stod öppen. Jag mötte hans blick och från den sekunden var jag livrädd att han skulle berätta. han gjorde det inte som tur var men ändå, vill inte att det händer igen.

Jag behöver styrka nu när det känns som jag är i tusen bitar.



Svar på en komentar från Aaa och lite annat blandat om dagen

Jag går oxå där =)


Ikväll är det dags för utvecklingssamtal med Ann-Marie, det är ju toppen. Det enda jag är orolig för är mina omdömen i idrott men det löser sig nog. Är inte helt nöjd med resultaten i alla ämnen men jag tänker se till att bli bättre, hade vart coolt att få minst VG i alla ämnen =) Ha det bra, nu måste jag lära mig alla afrikas länder, vad är meningen med det? De ändrar ju ändå på gränserna hela tiden?!
Graphite



Musiklistan

Idag stod jag på bron i en och en halv timme och väntade på en persom som aldrig dök upp. Kan ju säga att det var frestande att hoppa en stund där. Tur att jag har musiken, annars hade jag inte viljat fortsätta. Jag tänkte listamina favorit band idag. För kan ju visa vem jag är även fast jag är anonym. Det där lät inte logiskt... Anyway här kommer banden.

  1. Skillet
    De är mina gudar verkligen. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan detas musik. Min favoitåt är Last night, önskar att någon sa så till mig.
  2. Melissa Horn. Hon är oxå min gud, underbara låtar. Min favorit av hennes mästerverk är Långa nätter.
  3. Between the trees, Favoriten där är The way she feels.
  4. P!nk. Alla hennes låtar är bra!
  5. Jessi J
  6. Simple plan
  7. Alesana
  8. RMK
  9. Lizen
  10. Helio
  11. Plumb
  12. Mortal love
  13. Evanecense
  14. Jay smith
  15. The used
  16. Avril lavinge
  17. Katy perry
  18. Stephen Lynch
  19. Flight of the chonchords
  20. Sofijah
  21. Daniel adams ray
  22. Makeshift romeo
  23. Green day
  24. Adept
  25. Bleed from within
  26. Samzon
  27. Makeshift romeo
  28. death stars
  29. Bullet for my vallentine
  30. Sist men inte minst.... *trumvirvel* Sir James Galway
De står utan ordning, typ.. Men skillet är bäst!!



Ny design, typ..

Nu har jag gjort en quick fix design här :P långt från klar men ändå bättre än den andra som bara va tråkig. Tre inlägg på en natt :) nyff rekord.



Vill inte mera nu, skjut mig?

Nu vill jag inte vara med längre. Får jag ta livet av mig?
Allt påminner mig om dig, IDIOT! Jag har inte gråtit på hur länge som helst. finns risk för att jag snart kommer börja gråta. Mitt hjärta är överkört, krossat och trampat på med leriga stövlar. JAg tänker på dig även om du behandlade mig som skit. Fattar du inte att jag älskar dig

*tystnad*



Om mig

Ännu ett inlägg. Hur kommer det sig att ena stunden mår man bra och timmen efter är man helt under ytan?
Jag tänkte berätta lite om mig själv i det här inlägget eftersom jag tidigare vart helt anonym. Ni kanske vet att jag är en tjej, vet inte hur men kanske märks på sättet jag skriver eller så har jag skrivit något som är tjejrelaterat, jag håller ju knappast koll på allt jag skriver här :)
Jag går på en skola i en liten stad  (eller vad man kan kalla det, på en plats kanske... anyway) som heter Tierp. Jag är 14 år och älskar Emo, Metal osv, men egentligen är jag lite av en allätare. I skolan kallas jag ofta för emo, men det är inget som stör mig över huvud taget. Egentligen klär jag mig inte som "emos" men tydligen får man den stämpeln av en del om man har svart smink runt ögonen, lyssnar på musik med mycket trummor och skrik och ofta klär sig i svart. (vill påpeka att jag inte alltid har svarta kläder...)

Om de däremot fick veta att jag skär mig och ofta mår dåligt, herre jävlar vilket liv det skulle bli. Då skulle jag få höra "emo" dagligen. Kanske bäst att jag inte låter det läcka ut. Det är ju ingen som vet om det, utom några människor som betyder mkt för mig. De kan ändå inte göra något för att hindra mig eftersom de bor så långt bort. Trots det så finns de alltid för mig aven om jag smsar dem Kl 5 på morgonen. Jag älskar dem verkligen, och ja, jag kan säga så trots att de är killar, faktiskt är det bara två som vet om det. En av dem tror jag till och med läser den här bloggen emellan åt. Så nu vet han att jag älskar honom, känns som han förstår mig, vi är så väldigt lika. Jag älskar dig inte på det sättet, bara som vän :) <3

Mitt ex.. Fan det gör ont att bara skriva ordet Ex. Hur som helst, mitt Ex (aj) visste också om att jag skar mig men det enda han sa var "Det är tråkigt att du gör så mot dig själv men fortsätt om du mår bra av det älsk"

Men nu skulle jag ju inte skriva om honom, jag skulle skriva om mig själv. Jag älskar att rita och gör det mest hela tiden. Musik är mitt liv. Jag spelar ett instrument, blåsinstrument. Men tänker inte säga vilket eftersom det inte är så svårt att hitta en 14ågig "emo"tjej utanför kuratorns dörr med att skissblock i handen =P

Nu så har jag inte så mycket mer att berätta, det blev att ganska långt inlägg idag till skillnad från hur det vanligtvis är.
Ni alla får ha det så bra.
Graphite



Graphite I Underlandet

Har inte så mkt o skriva idag =)
i morgon måste jag skriva klart min uppsats om kristendomen men just nu sitter jag och kollar på Alice i underländet =P lääänge sen man såg den :)
ha det bra
/graphite



Kan inte

Vill bara gråta, försvinna, gömma mig. men jag kan inte gråta? varför kan ja inte gråta, det kan göra hur ont som helst men det går bara inte. varför?



Poem in the middle of the night - you are who you are

When every breath feels like nails ripping up your chest
When you thing that death is the thing that would be best
When the darkness laughs at your tears
When you are surrounded by your deepest fears

You need to hold on
Keep beeing strong

Dont even dare touch that knife
Please darling take care of your life
You are stronger than you think
even if it feels like your heart is covered in inc

Keep your belief
Dont cover up your grief
Scream, shout and yell
Break out from that cell
Show that you are a fucking mess
People will understand i guess
And if they dont see your pain
Try again, it wont be in vain

Your arms are filled with scars
But stop hiding behind bars
You are the best
Even if you have a hole in your chest

Trust me, i know
Let it show






En dag i sthlm

Idag har jag vart i Stockholm med mamma, gick in på Shock :) Jag mår äntligen bra. Köpte 2 fina tröjor, älskar dem! Köpte en väska, smink och en bok också. Men boken har jag redan läst ut =)
Ha det bäst
/Graphite



Plågar mig själv

Jag plågar mig själv genom att läsa igenom våga gamla loggar. Mitt hjärta blöder för dig ännu en gång, värre än tidigare. Gör så jäkla ont.
Jag vill verkligen inte mer nu!



jadu

Fattar du inte att allt jag gör påminner om dig?!
Mitt hjärta blöder. hur kan du?
Jag gråter blod för dig och gråta är det värsta jag vet.


Made by me, Graphite.



Kärlek gör ont, så är det bara

Hur ska jag någonsin lyckas glömma dina vackra bruna ögon som glänste när jag såg dig?
De är skrivet i mitt djupaste jag, med spritpenna, svart.
"jag älskar dig, kan du inte visa brösten i camen för mig?"
Om jag inte hade älskat dig och trott på att du kände desamma hade jag aldrig ens övervägt tanken på att göra det.
IDIOT
både du och jag, mest jag som trodde på dig, din falska jävel. Om jag fick ändra på nåt i mitt liv...
... så skulle det inte vara den stunden då jag träffade dig.
Fattar du inte hur mkt jag älskar dig även fast du behandlar mig som skit?!
IDIOT, ser du mig inte?

jag ser dig inte, du var bara luft för mig, slampa. Jag älskade dig aldrig, fattar du inte det? När jag sa att jag älskade dig var det bara för att jag ville få av dig kläderna i camen. Hur dum är du egentligen? En sån som du kommer aldrig få kärlek? inte äkta i alla fall, så varför ger du inte bara upp? Lämna mig ifred nu så jag kan ragga på de andra tjejerna som är mycket snyggare än dig din billiga bimbo. Och idag, hur fan va du klädd egentligen, en tajt och urringad tröja som visade nästan hela ryggen? Tror du att du får killar på det sättet. Det ändå du lyckas med är att se ut som en HORA, ja precis, du hörde vad jag sa - HORA!
Så kan du inte bara gå och dö ngn stans. Sluta låssas att du mår bra, skär upp dina handleder igen, du kommer ändå aldrig klara att sluta så gör det ordentligt. Låt blodet spruta, ingen lär bry sig om det ändå.

Varför säger du så älskling? Lämna mig inte, jag gör vad som helst...

Okej, av med bhn då din jäkla kukslyna.

Allt för dig min älskade.

Gör det bara. Och säger du ordet älska igen kör jag upp det i röven på dig, så håll käften o ta emot bara.

*nickar*



/Graphite



Rapport från mitt hjärta

Så hette boken med dikter jag fick hos kuratorn idag. Väldigt bra, älskar den verkligen. känner att det finns fler som jag.  Har faktiskt skrivit lite själv idag som jag tänkte dela med mig av till er.

Ögon som blänker
Mörk natt
Läppar formar ett leende
Mina svarar
Inga problem
Underbart

Av: Graphite

Där va det. nu får tolka den själva. 

Just nu mär jag bra. Även om han inte vet att jag skär mig.
Kram



Skiter i vad ni tycker eftersom det ändå inte är någon som tycker något.

Rubriken säger allt. Om det finns några som läser, komentera gärna =) har inte kollat staristiken idag, bryr mig engenltigen inte eftersom det här ändå är min dagbok, typ. På torsdag ska jag till kuratorn. nervös som ett as för det redan nu.

Nu ska ni få höra en jättebra låt. Förstår inte hur hon gör de där hackande "nonono", skicklighet är allt jag kan säga om dem ^^ Hon är verkligen extremt bra tycker jag.  Och ansiktsuttrycken hon får i slutet är så fina, även om det ser lite fult ut så är fulheten vacker.




Lesbisk bög

Från och med idag kommer jag ut ur garderoben som en lesbisk bög. Killar och kärlek kombinerat är det värsta jag vet idag. Finns risk för att det kommer fortsätta vara det värsta jag vet en tid framöver tills mitt hjärta slutat blöda. Han var en otrogen idiot utan ryggrad som lika görna kan gå och dränka sig, och ja, jag är fullt medveten om att man inte ska önska livet ut andra människor. men han vet mycket väl att jag skär mig och ofta mår dåligt. Så han kan gå och DÖ som behandlar mig som enbart en "knulldocka".

Jag har börjar hos kuratorn, vart där en gång hittills, på torsdag är det dax igen. Känner mig lite obekväm än så länge men det går kanske över i sinnom tid. Har inte skurit mig på över två veckor *stolt*

En av mina bästa vänner är sur på mig utan anledning, men tänker inte göra så stor grej av det, inte för än i morrn om hon fortfarande e sur ppå mig då.

Nämnde jag att jag blivit en lesbisk bög? eller vänta, inte bara EN lesbisk bög utan THE lesbisk bög =P
KRam på er /Graphite



Bajs

AJ, JÄKLA FUCKING KÄRLEK SOM GÖR SÅ JÄKLA FUCKING ONT.
THE END