Liv

Skolan är ett helvete. Jag kan knappt vänta tills jag kommer till gymnasiet. Vill fly från denna världen och bosätta mig på planeten forsmark i staden PluggaIhjälDig ^^ Men egentligen vill jag inte flytta hemifrån, men jag kan inte pendla till planeten forsmark varje dag. Äckliga, korkade beslut, elaka skola, förödande liv.



Awesome



Tjenixen din lilla sötnöt. Gjorde det ont när du föll från himmlen?

Nu är jag ledsen och kan inte tänka på annat än längtan efter att skada mig själv. Senaste gången var i fredags, men innan det hade jag haft flera månaders uppbehåll. Just nu känns det bara som att jag inte orkar bry mig om att det blir fula ärr, bara jag får känna att det gör ont. Känna något ärligt, något tryggt och något som får en att sluta tänka. Jag ska trots det, försöka sova och överleva fram tills imorgon när jag har alla mina musiklektioner!:D veckans höjdpunkter.

Sov gott på er nu pussgurkor!



Lunch igen då jao!

Då är det lunch. Med andra ord är skoldagen slut om två lektioner och en alldeles för lång rast som jag antagligen måste spendera med människor jag för tillfället avskyr. Skippar lunchen idag och knarkar halstabletter och melontuggummi istället. Jag tänkte sitta och skriva ett lååångt deppigt inlägg om allt jag tycker är fel och om mina "elaka" kompisar och om alla mina "kärleksproblem" och prestationsångest o såntdär vanligt tonårssnack. Det orkar jag inte med så jag tänkte bara passa på att säga att jag lever.
 
Jag lever.
 
Sådär. Nu har jag gjort det och kan gå och skriva historialäxan som jag helt lyckats förtränga i två veckors tid.
Ha det bra och gör som Grynet: Ta ingen skit!