Jag varken kan eller får vara gravid, det ...

Jag varken kan eller får vara gravid, det kan bara inte vara så. Men antagligen är det bara oro. Men litar inte alls på akuta p-piller... Jag är Skiträdd




Just a little bit better and maybe I'll get there!

Är så jävla dålig, bara gjort 80 situps och är redan trött. Måste göra minst 20 till nu innan jag får sova. Gör dem samtidigt som jag lyssnar på denna låten:


just a little bit stronger
just a little bit wiser
just a little less needy
and maybe i'd get there

just a little bit pretty
just a little more aware
just a little bit thinner
and maybe i'd get there


clearly, clearly i remember
hiking up my skirt
and asking for your time

clearly, clearly i remember
nervous if ever confronted
and questioning myself

oh perhaps, perhaps if i got better
perhaps if i challenged myself
perhaps if i was...

just a little bit stronger
just a little bit wiser
just a little less needy
and maybe i'd get there

just a little bit pretty
just a little more aware
just a little bit thinner
and maybe i'd get there

clearly, clearly i remember
pulling up my shirt
and staring blank ahead

clearly, clearly i remember
days of useless crying
and almost feeling dead

oh perhaps, perhaps if i was smaller
perhaps i could control myself
perhaps if i was...

just a little bit stronger
just a little bit wiser
just a little less needy
and maybe i'd get there

just a little bit pretty
just a little more aware
just a little bit thinner
and maybe i'd get there

just a little bit stronger
just a little bit wiser
just a little less needy
and maybe i'd get there

just a little bit pretty
just a little more aware
just a little bit thinner
and maybe i'd get there

oooahhhh oooahhhh oooahhhh oooahhhh
just a little bit pretty
just a little more aware
just a little bit thinner
and maybe i'd get there



God jul på er!




New little honey

Äntligen startat en matblogg där jag kan skriva om allt somhar med mat att göra! Det är så ortoligt jävla skönt, dock har jag inte fixat med sms-inlägg än men det kommer snart antar jag. Nu ska jag verkligen sova och om någon av er vill ha adressen till bloggen så skriv bara det i en kommentar där nere ↓

God natt!




Jag vill bara lägga mig och dö någonstans...

Jag vill bara lägga mig och dö någonstans...




Flickans vargar

Flickan sitter ihopkurad i hörnet och skakar av rädsla och ångest, paniken kryper in under hennes skin och hon ber tyst att det ska sluta. Paniken sticker henne som tusen glödheta nålar ända in i hennes trasiga själ. Hon brinner inuti av ilska, rädsla, hat, tomhet och hundra andra oidentifierbara känslor som äter henne levande. Hon tittar upp och ser mörkret krypa närmre inpå henne, tårarna börjar rinna och hon skyler ansiktet med sina händer som är fulla med rivmärken efter hennes naglar. hon skäms trots att hon gråter ensam. Människor har sagt till henne att hon måste våga prata om det som är svårt, men hon skulle aldrig ens drömma om att berätta allt. Ett fåtal människor vet vem flickan är inuti vilket skrämmer henne så otroligt.

***

Hon har (hade (?)) massor av vänner som tyckte om henne och en helt underbar pojkvän men trots det klarar hon sig knappt ignom en vanlig dag. Flickan har anorexia och skadar sig själv. På minder än 5 månader har hon gått ned över 10 kg och förtsätter nedåt. Idag nådde hon ett av sina delmål, hon väger mindre än vad hon gjort på över ett år och hon tänker inte gå upp. Flickan lever i princip på lätt-keso och citronvatten såvida hon inte tvingas äta något annat. Lunchen undviker hon till den grad hon kan göra utan att bryta sitt löfte till sin pojkvän och under middagarna äter hon så lite hon kan utan att det verkar misstänkt. Det enda hon kan äta utan dåligt samvete är som sagt keso (i små mängder), citronvatten och sallad. Det finns egentligen bara två saker hon är orolig för vad gäller anorexian, det är att hennes pojkvän ska lämna henne och att hennes bröst ska bli mindre.

Knivar och rakblad har hon massor av och har samlat på sig fler under det året hon har skadat sig själv. Det är till och med så illa att flickan har en av hennes vassaste rakbladsknivar i ett fack i skolväskan om hon skulle få panik. Hennes lår är ärriga och hennes armar och ben har mindre ärr som skulle kunna tas för rivsår då flickan är väldigt klantig av sig. Bland det skönaste hon känner till finns känslan när rakbladet sakta skär upp hennes hud så bloder börjar flöda. Det har blivit värre det senaste gångerna hon gjort det, då har blodet runnit och dropat längs med hennes ben, hon älskar det.

***

Det käns som en hand kramar runt hennes hals och hon får svårare att andas. Men egentligen är det bara hennes ångest som hon sätter i halsen. Hennes mage kurrar och hon lutar pannan mot sina knän och tar ett stadigt tag kring sina ben. Skriket ekar i hennes huvud och det enda hon vill är att släppa ut det, men hon kan inte, hon vågar inte. Då kan hennes familj höra, vakna, gå upp och hitta henne sittandes i ett hörn gråtandes. Det känns som om tusen vargar vill klösa sig ut ur henne inifrån, med vassa klor krafsar de och ylar - ett städigt, smärtsamt ylande som får hennes blod att isas. De slutar aldrig yla.

Hon tittar upp mot den vita lådan som står uppe på hyllan övanför sängen och inser att hon måste ta sig dit för att överleva vargarnas klor. Hon reser sig sakta upp på skakiga ben och går mot sängen samtidigt som vargarna blir vildare och vildare, de ska få komma ut genom flickans hud. Hon sätter sig i sängen och sträcker sig efter lådan, tar ner den, öppnar den. Rakbladen och knivarna ligger där bland plåster och kompresser. Hon tar fram en gul rakbladskniv och tittar på den länge som för att se om vargarna inte kommer lugna sig trots att hon inte skär sig.. De lugnar sig inte utan blir ännu vildare..
Hon trycker upp rakbladet en bit och tittar på den vassa eggen, sedan sätter hon den mot låret, precis brevid ett av hennes ärr, trycker den mot skinnet och drar den sakta längs med låret.. Under hela snittet ylar den största och svartaste vargen av dem alla.
Sedan springer den mot såret och rymmer i form av blod. Sedan följer de andra efter och blodet börjar rinna i floder, de kommer inte sluta, det inser flickan, men hon bryr sig inte.

Hon hör hur vargarnas ylanden blir mer och mer avlägsna för att sedan tystna helt. Flickan kommer aldrig mer höra vargarna, flickan är inte längre vid liv.



Är så otroligt jävla mätt, åt mer än jag t...

Är så otroligt jävla mätt, åt mer än jag tänkte=mycket mer än hälften




En sån stor portion...

dsc00627 (MMS)

En sån stor portion...




(?)

Pallar fan inte detta nu. I morgon kommer jag tvingas vara med på "valfritt jävla arbete" tillsammans med mina "vänner". Med andra ord kommer mitt headset vara min bästa vän i morgon. Just nu sitter jag med killen i skype och gråter, jag gillar inte att gråta.
Tur att han står ut med mig iaf.
I morgon är risken jävligt stor att jag kommer antingen bryta ihop, dra från lektionen, åka hem eller smälla till dem så de fattar hur illa de gör mig. Trött på att verka oberörd. Jag mår skit när de mobbar (?) mig.
God natt



1 månad och 6 dagar

Om 1 månad och 6 dagar åker jag till Teneriffa i en vecka. Tills dess tänker jag låta Ana ta över. Men jag tänker inte svälta mig själv totalt, för det har jag lovat älskling. Så det kommer iaf bli något varje dag skulle jag tro. Däremot tänker jag inte skriva om det här annat än hur mycket jag har gått ned.

Veckan efter jul kanske jag kommer få träffa Blobban :D:D Om föräldrarna tillåter vilket jag verkligen hoppas på.
Nu ska jag snart sova och i morgon blir det att möta min flöjtlärare så vi kan kolla på tvärflöjten jag hämtade i Stockholm igår. Det ser jagverkligen fram emot. Däremot bävar jag lite inför att ha en flöjt vard 30 000 kr med sig i skolan, men det kommer nog gå bra :)
Ha det bra!



Something posetive

Dagens mat, jag är stolt som satan över mig själv kan jag säga! Hittat en lösning som gör att jag kan äta åtminstone en måltid om dagen även när jag försöker att inte äta - Varma koppens soppa! En portion innehåller 90 kcal vilket inte är så väldigt blodigt..
Igår kväll fram tills nu har jag vart väldigt duktig! Bortsett från en liten incident som hände efter skolan när jag hade köpt mig en kaka som jag tänkte att jag kunde äta men den fick inte stanna kvar i magen.


Avbryter inlägget.. Blir kaos..
Kvällen har iaf vart bra.. Var kul på unkan :)



Idag är det Anas dag. Iaf i skolan och hem...

Idag är det Anas dag. Iaf i skolan och hemma. När jag pluggar tänker jag köpa nåt att äta men resten av dagen blir det fasta :) nu ska jag vara duktig och förlora lite av allt äckligt fett...




Nu är den klar:)

dsc00618 (MMS)

Nu är den klar:)




Hur ska man orka vara med på styrketestet ...

Hur ska man orka vara med på styrketestet när man för det första inte har ätit och för det andra bara vill lägga sig och gråta?




Ett gammalt inlägg men ville lägga upp det igen


Fotograf: Kim Brorsson

Ser ni att den kämpar för att inte slockna, den vill inte ge upp trots motgångar.
Den kommer slocka snart, det vet ni alla. Men det kan komma någon och tända den igen.

Jag kommer ihåg när en flicka var med sin mamma på kyrkogården för att tända ljus på sin gammel mormors grav. Den flickan mådde bra och var ungefär som alla andra 10 åringar. Hon stod där brevid sin mamma medan hon böjde sig ner för att tända ljuset med den limegröna tändaren de köpt nån vecka tidigare.  Flickan höll i det kyliga gravljuset och lät sin blick följa mammans rörelser när hon öppnade locket till ljuslyktan, reste sig upp och ställde sig mittemot henne. De mötte varandras blickar och mamman sa " Nu ska jag tända, håll i underdelen av ljuset så jag inte råkar bränna dig, det skulle inte gammel mormor tycka om". Flickan log och tårarna började bränna bakom ögonlocken, hon har alltid haft svårt för att gå dit. Hon stängde av sina tankar, flyttade ned sina händer till ljusets undersida och tittade sig omkring istället, det var då hon såg alla andras gravar, på en del hade ljuset slocknat. Det var ju trots allt människor som låg under stenarna, människor som hade haft familj, vänner och kanske till och med husdjur. Hon tyckte det var orättvist att hennes gammel mormor fick ett nytt ljus men de andra fick ligga där totalt bortglömda tills någon av deras anhöriga kom och tände deras minne. Under tiden hon funderade på detta hade hennes mamma tänt ljuset och skulle precis ta det ur flickans händer.
- Mamma, kan jag få låna tändaren ett tag?
- Klart du kan, vad ska du med den till?
- Du ska få se. Svarade flickan lugnt och gick till närmaste grav vars ljus hade slocknat. Gravplatsen såg ut att vara nära på övergiven men ändå fanns det ett ljus där. Hon satte sig framför stenen och öppnade ljusets lock, tände tändaren och höll dem mot den svarta veken tills en blå låga började få liv. Sedan ställde hon tillbaka ljuset prydligt på samma plats som tidigare.

Hon upprepade proceduren vid nästa grav, och nästa, ända tills hennes mamma sa att de var tvungna att gå tillbaka till bilen igen. Flickan blev besviken och sa "Men mamma, jag har inte tänt alla ljus än?". "De kommer ändå slockna så småningom gumman. Pappa och din syster väntar i bilen. Skynda dig på nu."

Hon gick hand i hand med sin mamma på den krattade grusgången, bort från gravarna, bort från sin gammel mormor. Flickan har inte vart där så många gånger sen dess, bara på Halloween och dagen innan julafton. De brukade alltid äta julmiddag hos henne, varje år så långt tillbaka flickan kan minnas. Hennes gammel mormor gjorde världens godaste köttbullar och luktade så gott. För ett par år sedan när flickan skulle byta örngott i sin säng hittade hon ett, längst bak i garderoben som luktade precis som henne. Flickan borrade ner ansiktet i det och tog flera djupa andetag. Örngottet var vitt med rosa spets på den ena kanten. Hon har inte vågat kolla om det finns fler med samma lukt eftersom det sista hon vill är att bli av med lukten som väcker så många minnen.

Flickan är Graphite nu, inifrån och ut.




Sometimes it's hard not to cry




Ett nondepressing inlägg

asså, jag skrev nyss inlägget längre ner men jag kom på att det har hänt mycket annat roligt idag. Jag har vart i stockholm med familjen och gått på bland annat skansens julmarknad. Sen avslutade vi med kista galleria :D Där slösade jag pengar kan jag lova, blev smycken för totalt 175 kr plus böcker. Som tur var betalade mamma för böckerna. Dagen har vart ganska bra trots allt :) Knäpper nog lite kort på mina fynd någon dag :) Kram på er och god natt!



Decembergatanshungrigaandar

Köpte en bok idag som kommer vara min bibel. Decembergatans hungriga andar heter den och jag känner igen mig så jävla bra i den. Idag har jag vart så pass äcklig att jag käkat en hel portion thaimat, TRE mackor (!) och en lussebulle. Vilket betyder att jag måste börja hoppa över lunchen i skolan. Jag börde lägga upp ett Superschema från nu fram till jul, precis som Jenny i boken gjorde. Hon blev smal tillslut,precis som jag vill bli. Jag var nära att gråta när jag läste den, det blev för mycket. Jag vill bli perfektion... Mår så extremt dåligt av att vara fast i en kropp som är så fel som min..



Decembergatanshungrigaandar

Köpte en bok idag som kommer vara min bibel. Decembergatans hungriga andar heter den och jag känner igen mig så jävla bra i den. Idag har jag vart så pass äcklig att jag käkat en hel portion thaimat, TRE mackor (!) och en lussebulle. Vilket betyder att jag måste börja hoppa över lunchen i skolan. Jag börde lägga upp ett Superschema från nu fram till jul, precis som Jenny i boken gjorde. Hon blev smal tillslut,precis som jag vill bli. Jag var nära att gråta när jag läste den, det blev för mycket. Jag vill bli perfektion... Mår så extremt dåligt av att vara fast i en kropp som är så fel som min..



Hinder <3

Girl: I'm depressed.
Society: You're overreacting.
Girl: I cut myself.
Society: It's for attention.
Girl kills herself.
Society: We didn't see the signs.



When a girl is silent, that’s pretty dangerous. She’s either overthinking, tired of waiting, about to blow, lonely, needs a hug, falling apart or crying inside. and most probably all of those above.



Asså, nu börjar det ta stopp för mig. Jag känner mig tom, ledsen och extremt jävla stressad. Jag har däremot kommit på en bra lösning med maten, ingen frukost, väldigt lite lunch och lite mer till middag men inte om middagen blir för sen.

Orkar inte skriva mer än detta nu, måste fprtsätta på mitt Pm, men här får ni ett smakprov på det! :)


Inledning

Syfte

Jag valde att skriva om detta dels eftersom det är intressant och dels för att det är ett ”läskigt” ämne som många känner obehag och rädsla inför. Därför både hoppas och tror jag att man kan ändra samhällets syn på de ”seriösa” satanisterna till det bättre om man verkligen berättar vad de som kallar sig satanister egentligen tror på och skapar förståelse för det. För det är ofta så att rädsla inför det okända bara kan botas med kunskap. Vilket är det jag vill förmedla till er med detta arbete.

Frågeställning

Det senaste halvåret har jag tänk, mycket! ”Om det nu skulle finnas en gud borde det rimligtvis finnas en motsats. Men är den motsatsen verkligen ond?” Jag har kommit underfund med att större delan av alla människor ser denna motsats som ond, men det finns en del människor som inte gör det. Varför vill en del människor följa honom och varför anses det vara tabu?Många människor, främst ungdomar säger att de är satanister, klar sig i svart och bär Djävulens märke, pentagrammet eller ett upp och ned vänt kors. Många gör det nog enbart för att provocera, sticka ut ur mängden eller kanske bara göra en slads tyst revolt mot dagens samhälle medan en del gör det för att de tror på det. Men är alla satanister verkligen människor som helt utan problem skär halsen av spädbarn och tömmer dem på blod för att sedan dricka det? Eller finns det andra former av satanism, och i så fall, vilken av dem är den ”rätta”?

Satan hittar man inte bara inom kristendomen. Honom kan man hitta i nästan alla religioner så som asatron, islam, hinduismen och judendomen. Låt oss säga att djävulen existerar, hur visar han sig för oss i dagens samhälle mot hur han visade sig för 300 år sedan? Dessa ovan nämnda funderingar är några av de tankar och reflektioner jag ska försöka besvara genom denna promemoria.

Vad är satanism?

Begreppet satanism kommer användas flitigt i detta PM. Därför vill jag förklara begreppets betydelse för er så gott jag kan innan jag börjar skriva om det mer djupgående.

Det är nära på omöjligt att ge en helt klar definition av satantismen eftersom man inte vet så mycket om den. Anledningen till detta är att personerna som berättat om det inte kan bara helt pålitliga källor. Om en satanist berättar om sin tro, berättar den bara om det som personen i fråga vill berätta om. Det gör att personen kan utelämna stora delar av berättelsen, vilket i sin tur kan göra att vi bara vet en liten del om deras tro och kultur. Man kan inte heller lita fullt ut på de människor som tidigare har vart satanister då de kan få det att framstå som mycket värre än det egentligen var.

Själva ordet satanism är inte så gammalt som man kunde tro. Det uppkom på 1500-talet och användes till en början för att beskriva ateister1. Det var en brittisk författare vid namn Robert Southey som gav satanismen den innebörd vi känner till idag. Men ordet satanism kunde fram till 1800.talet användas för saker man ogillade.

I det nutida språkbruket är satanister inte bara galningar som skär halsen av spädbarn, utan huvuddelen av alla moderna satanister förnekar både gud och satan. En av de populära grenarna inom den moderna satanismen är LeVayismen(som jag kommer skriva mer om längre fram). Man säger att det inte är en religion utan snarare en livsåskådning. I grund och botten är LeVayismen grundad i ateismen.

Satanism kan också vara ett sätt att revoltera mot samhället. Satanism kan göra många människor upprörda och man sticker oftast ut ur mängden som satanist. Anledningen till att satanism ofta är en form av undgomsrevolt är att människor ser det som tabu att tro på det ”onda”.

Olika satansbilder

Det finns ännu en faktor att räkna in när man ska förklara vad satanism innebär. För satanism är som sagt inte bara att man ber till djävulen utan det finns otaliga olika satanistiska inriktnignar som i vissa fall kan skilja sig helt från varandra. En tysk religionshistoriker vid namn Joachim Schmidt har försökt dela upp de olika grenarna för att ge en klarare bild av vad det är.

  1. Ränessanssatanism, kallas också klassisk satanism och här i sverige kallar vi det ofta djävulsdyrkan. Det är denna satanism som många ser som den ”riktiga” satanismen då människorna inom dessa kretsar verkligen tillber satan. För dem (och även många andra människor som tror på Gud) är Satan personifierad. Djävulsdyrkare hyllar honom som ”Satan, mörkrets furste, Guds främste motståndare”. Anledningen till att djävulsdyrkan har blivit satanismens ansikte utåt är att det är den satanism som media och filmer lyfter fram.

1Personer som öppet förnekar Gud.