Människor du inte kan leva utan, men måste...

Människor du inte kan leva utan, men måste släppa taget om - JJ, criminal minds




Känns konstigt att jessi är så ombytlig. F...

Känns konstigt att jessi är så ombytlig. Först pratar hon inte med en och sen är allt tydligen bra igen?




Blobbis och semester :P

Hej, förlåt för att jag är så usel och inte har berättat något om min semester. Den har vart totalt awesome och jag har haft det jätteskönt och ätit buffé som en liten gris ^^ Det fanns 3 stoora pooler som jag badade en del i. Det kommer bilder sen när jag laddat in dem från kameran ^^

I torsdags firade jag och killen 7 månader tillsammans och de har vart några av de bästa och mest händelserika månaderna i mitt liv kan jag lova! Vi har tillsammans skrattat, gråtit, flummat, hoppat i vattenpölar (jag hoppade medan han gick brevid och skakade på guvudet eftersom vi var i uppsalas stadspark) och bitit varandra i tungan (återigen mitt fel :P Men har en bra ursäkt, det var min första riktiga kyss någonsin) och mycket, mycket mer :)
Han har oxå hjälpt mig upp ur en hel del skit trots att han själv har haft det minst lika svårt själv. Han fick mig att bryta med alla killar som utnyttjat mig, hindrade migfrån att fastna i anorexia och har minskat mitt självskadebeteénde massor. Utan att blunda har han hjälpt mig mitt i natten när jag ringt till honom i full panik. Jag har aldrig träffat en männska som är så godhjärtad, rolig, glad och underbar som min älskling, plus att han är den enda människa jag känner som skulle släppa in en "galning" till ex-flickvän i sin lägenhet bara för att hjälpa henne när hon hade det jobbigt vilket jag är extremt jävla stolt över (trots att jag aldrig i mitt liv tänker erkänna att jag egentligen tyckte det var bra att han gjorde det).

Det jag med allt detta ville komma fram till är att jag älskar verkligen dig Blobbis (  ;-)  ) och du är den awesomaste person jag någonsin träffat (trots att jag itne sagt det heller)!
Ska bättra mig på den fronten, jag lovar =P

Nu ska jag bara klaga liiiite: Jag hade skrivit ungefär allt detta i ett inlägg somjag varjävligt nöjd med men då fick blogg.se för sig att logga ut mig så allt raderades och jag tvingades skriva om ALLT igen och nu är klockan HALV 3!! Gosh!!

GOD NATT!




Ed sheeran - the a team. Note for myself, ...

Ed sheeran - the a team. Note for myself, remember! (Är hemma nu men skriver om det när jag är vid datan)




Nu går jag på planet. Fan vad jag kommer s...

Nu går jag på planet. Fan vad jag kommer sakna älsklingen min. Men ska tänka på er alla när jag ligger på stranden och solar:) Vet att han kommer läsa detta under dagen så jag skriver detta till honom så han kan se det när han vill: Jag älskar dig Blobban ;) <3




Fick precis ett tecken. Det stod ACT som r...

Fick precis ett tecken. Det stod ACT som reg. Nr på en bil. Och det är precis vad jag tänker göra




Jag pallar fan inte detta. En har börjat r...

Jag pallar fan inte detta. En har börjat röka/ skolka och den andra pratar inte med mig. Känner mig bara bekväm med 2 av mina vänner jag är med i skolan och det känns inte alls bra. Mötte nyss L i korridoren och hon berättade om råttorna och hur det gått. De är verkligen som de brukar, gnager på allt och särskillt buren. Hur som helst ska jag iaf klara sista skoldagen utan att bryta ihop totalt




Creep

Jag älskar honom verkligen trots våra bråk. Kommer sakna honom extremt mycket när jag är borta på semester. Kommer såklart sakna råttisarna oxå, gör det redan nu eftersom de sover hos L. Men de har det bra ändå, det vet jag.

Det jag vet är att hon hade rätt. Jag är fan inte normal utan jag är riktigt äcklig.



Måndag 16 Januari

Kvällen är skit igen, känns inte så kul att sluta sista riktiga kvällen innan man drar till Teneriffa med bråk. Ska ändå inte klaga, åker ju trots allt bort i en vecka och det ska bli så jävla fucking skönt!!! Komma bort från skola, vännerna (inte L såklart, henne kommer jag sakna), depressionen och all annan skit som kan tänkas hända under veckan.

Lite mer depp-snack:

Nu ska jag klara kvällen utan att skära mig så in i helvete. Jag får bara inte göra det eftersom jag ska ha badkläder (!) på mig större delen av semesterresan. Skulle i och för sig inte skada om jag "råkade" skära mig på benet, vilket (reflexivt pronomen) skulle få andra förödande konsekvenser.
För er som undrar så har jag prov i grammatik den 1 februari.




Internet är tillbaka och lite annan skit =)

Internet är tillbaka :) så, det var det possitiva för dagen. Nej, men jag har tänkt på att jag nästan aldrig skriver possitvasaker här och det är för att när det händer bra saker behöver jag inte skriva av mig på samma sätt som när jag är deppig. Så nu kommer det mer skit :)

Kvällen har vart ett rent helvete, killen och jag har bråkat igen och denna gången har det vart värre än vanligt. Det höll på att ta slut men nu är vi nog sams igen. Därför ligger jag nu och försöker varva ner så jag kan sova. Sov i tre timmar igår (?) natt vilket gör att jag är helt jävla slut nu!!

Sarah Löfgren <3 älskar denna låten so fuckin' bad.
http://open.spotify.com/track/7ekogh3qp0SpNkuHGukMlA



Vad är livet idag när döden väntar i morgo...

Vad är livet idag när döden väntar i morgon? - block44




Insåg nyss att jag älskar min klass :)

Insåg nyss att jag älskar min klass :)




Än så länge har jag inte fått i mig mer än...

Än så länge har jag inte fått i mig mer än 300 kcal tror jag. Måste gå ner igen.




Trött på varenda jävel som ständigt ska "p...

Trött på varenda jävel som ständigt ska "prata" om saker. Pallar fan inte.




Vet fan inte om jag kommer klara av dagen....

Vet fan inte om jag kommer klara av dagen. Orkar inte ens le




Testet var negativt!!! :d känns väldigt sk...

Testet var negativt!!! :d känns väldigt skönt :d




Nu vill jag att skolan ska börja. Orkar in...

Nu vill jag att skolan ska börja. Orkar inte sitta och bara göra ingenting. Fan tortyr men mår ändå rätt bra




I morgon ska jag förhoppningsvis göra grav...

I morgon ska jag förhoppningsvis göra graviditets testet. Är inte speciellt orolig just nu men det kommer säkert i morgon eller ikväll. Vad som än händer är jag ju inte ensam och jag skulle antagligen klara av att gå igenom en abort. Men risken är minimal att jag är gravid iaf. Nu ska jag sluta pladdra :p ha det bra alla!




Att stötta en nära vän som har det svårt ä...

Att stötta en nära vän som har det svårt är så otroligt jobbigt. Jag känner ju precis så som hon känner det även om hon inte märker att jag förstår precis hur hon känner. (Nu menar jag inte att jag själv har det svårt utan att jag lever mig in i hennes känslor så pass att de blir verkliga för mig med) Hur ska man trösta någon som har blivit sviken av 2 nära människor? När hon var här låg vi på madrassen o pratade i timmar, på slutet såg jag hur hennes tårar började rinna och jag visste inte hur jag skulle hantera det. Det gör så jävla ont att inte kunna hjälpa en vän som man älskar och ser som sin syster. Men jag ska verkligen försöka hjälpa henne igenom Skiten, för hon hjälper ju mig med det jag går igenom just nu. Jag kan inte göra så mycket mer än att finnas där egentligen vilket enligt mig är för lite. Jag vill få henne att må bra NU! Men det kommer inte hända. Har bestämt att så fort vi kan ska vi in till uppsala o kolla på bio, shoppa och äta. Men ska överraska henne med choklad och glass någon dag. För vad är bättre än glass när man är nere och choklad är bara bäst varesig man är glad eller ledsen ( jag är tjej, remember?) :) det kommer lösa sig detta till slut. Desto mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag att blomma ;)




Jag blöder "där nere". Har haft svag mensv...

Jag blöder "där nere". Har haft svag mensverk men det som kom nu är fan inte mens... Nu är jag rädd på riktigt...




L kommer över idag. Hon vet allt om det ja...

L kommer över idag. Hon vet allt om det jag oroat mig för den senaste veckan och det känns så skönt att hon finns för mig<3 vi behöver prata lite båda två skulle jag tro. Det är så otroligt jävla skönt att inte vara den enda som känner sig fast i Skiten ibland




Har helt glömt att skriva om min och älskl...

Har helt glömt att skriva om min och älsklings 6månaders dag. Det var för en vecka och en dag sen:) då kunde vi äntligen vara tillsammans på våran dag. Det är jag glad för:) <3




2716143 Äter nästan normalt men går ändå n...

2716143 Äter nästan normalt men går ändå ner snabbare i vikt än när jag knappt åt alls. Känns bra:)




Lady, if you love your man show him you're...

Lady, if you love your man show him you're the finest <3




Förlåt för att jag har skrivit så dåligt m...

Förlåt för att jag har skrivit så dåligt men det är enbart för att jag inte har internet nu och antagligen inte för än om 10 dagar. Dagmar tog kål på det... Min mobil kan Jag heller inte surfa på... Men nu vet ni i alla fall det:p




Jag är bara i chock. Det är nog inget:)

Jag är bara i chock. Det är nog inget:)




ÄR på Skit humör. Vill verkligen inte vara...

ÄR på Skit humör. Vill verkligen inte vara mig själv idag. Rädd, nere och jävligt instabil. Kommer nog vara så här till dess jag har varit och gjort det förbannade graviditetstestet. Hoppas det inte finns nåt som växer i min mage just nu...