Aj

Vrf gör ord mer ont än rakblad?



Lilamunkarsmakarfågelfjädrar

hej! sitter o lyssnar på musik. har nya naglar. Lösnaglar altså. HAr ritblocket i knät o ingen inspiration. Blä! d e verkligen inte kul :) skriver lite här i hopp om att inspirationen ska komma, men har inget mer o skriva. Puspå er



Vill dö

Men det tänker jag fan inte göra i första taget



Inget

Har egentligen inget o skriva. men skriver ändå så ja visar att ja lever.
Graphite



Jag mår BRA!!

Det är så skönt att säga! Trots att jag mår ärligt talat - skit ibland så mår jag bra emellanåt. De tillfällena försöker jag ta vara på och spara den känslan i hjärtat så jag kan plocka fram det när jag ligger i sängen med tårarna strömmande ner för mina kinder.
Ville bara säga det :)
Graphite



32

Visst är det ett ganska stort tal?

Märkt att det beror på vad man har räknat för nåt, bilar, då är 32 mycket. Pennor, det är också många. Papper, massor, räcker till många teckningar. minst 64 st om man verkligen vill.  Böcker, ja det är mycket och tar lång tid att läsa.  Sår, otillrckligt. vill ha fler, fler, fler, FLER, NUU!!

Men eftersom jag bestämt mig för att åtminstone hålla tillbaka det så gott jag kan måste jag kämpa vidare. 32 sår på mindre än en vecka. Men sitter för långt ner på benet, det kommer bli upptäckt om jag fortsätter så.

 

 

Ni som någon gång funderat på att skära er - Gör det inte! Det ända som händer är att ni får en lättnad som håller i sig tills du somnar som längst (vilket för mig är ca 5 min efter att jag packat ihop rakbladen). Lättnaden är underbart skön, bättre än alla orgasmer i världen (tyckte det vra en bra liknelse) men när den ebbat ut känner du dig helt slut (fortfarande liknar den orgasmer ;) nejdå, men jag ska vara seriös). Ofta får man ångest på morgonen när man vaknar och ser alla röda svidande sår på sin kropp. Om man har idrott under dagen svider det som tusan eftersom svettet innehåller salt. DET GÖR ONT! I omklädningsrummet tänker du konstant på att inte visa din såriga kropp.

65% av dina tankar kretsar runt självskadning. Du letar efter tecken på att dina vänner gör samma sak, men lyckas inte märka något eftersom de är så "perfekta". (Jag tycker i alla fall att mina vänner är perfekta och förstår inte hur de skulle kunna skära sig eftersom de är just "perfekta") .

50% av de där 65 procenten är tänkar om hur du ska dölja dina sår. 10% är hur gärna du vill skära dig så fort du utsätts för minsta motgång eller känsla som är jobbig och hantera. De  övriga fem är tankar om din omgivning och om de ser rakt igenom dina kläder och ser rakt på dina sår. Förstår ni hur jag menar?

Omgivningen ser rakt igenom dig, de ser det du döljer. Det är en av sakerna som du sannorlikt kommer inbilla dig, även om du vet att det inte stämmer så kommer du alltid vara orolig för att någon ska se.

När någon nuddar dina handleder (där jag skar mig tidigare) eller övriga såriga ställen på din kropp (armar, ben, mage med mera) så kommer du automatiskt dra åt dig handen så fort du kan utan att det ska verka misstänkt innan de känner den ojämna, ärriga huden.

Nätterna kommer vara ren tortyr om du känner längtet efter rakbladen. Längtet är alltid starkast om nätterna när du ligger ensam i din säng och tänker på allt. Och då menar jag verkligen allt. När man väl känner av längtet är det svårt att stå emot det.
Om man känner att man måste stå emot det så är det bara att blunda och överleva minut för minut. Ibland klarar jag det. men ofta så orkar man bara inte kämpa mer och så börjar det om från början.

Jag vill bara att ni tänker efter ordentligt innan du sätter rakbladet mot huden och ser det som en flyktväg från dina inre känslor.  Det enda som händer är att det blir tusen gånger värre än tidigare. Så kämpa vidare och stå emot så mycket ni förmår, längtan kommer bli värre om ni börjar skära er, det kan jag lova.

(jag bryr mig inte om att skriva fint och poetiskt just nu, vilket jag aldrig tänker så myvket på annars heller. livet är inte fit och potiskt så varför ska jag skriva så lixom?)

Lycka till!

Graphite

 

 




Hade en bra rubrik på det här nyss, men den glömde jag bort

Mår fortfarande skit men ni bryr er inte antar jag. Ikväll ska jag inte göra ett dugg tänkte jag, kanske skriva, kanske rita lite som vanligt :) men hur som helst så tnker jag inte deppa ner den här bloggn totalt. Läste Madickens (Conler) blogg igår och den e lite lika bra som förr, men klandrar henne inte, det är inte lätt att skriva om hur man mår och samtidigt inte berätta varför. Någon gång måste hon såklart gå vidare, vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, gå vidare eller liksom fortsätta leva som de "normala", "friska", och "glada" människorna. Hon är i alla fall en väldigt stark tjej som har haft det svårt, beundrar henne mycket.

Funderar på om jag ska skaffa en design till den här bloggen, eller dagboken. Jag gillar att se det som en dagbok. Även om det egentligen inte är en bok.  Men nu ska jag sitta här och fortsätta vara patetisk :) puss/ Graphite



--

  1. HATAR MIG SJÄLV

innfattar allt jag gör, tänker, tycker, ser eller existerar i närhten av.

Nu ska jag lyssna på gråtrunkarmusik resten av kvällen tror jag. eller dö, vem bryr sig?