Jag hatar mig själv för vad jag gjorde igå...

Jag hatar mig själv för vad jag gjorde igår. Är så jäkla dum!




-

Jag vill inte leva längre har jag konstaterat. Men tänker inte ta livet av mig, det är inte en fråga om vad man vill. Kanske kan det bero på att jag lovat att inte skära mig o samtidigt gjort ngt av det mest psykiskt ansträngande jag nånsin vart med om. O jag slåss mot mig själv. vil verkligen bryta löftet men kan bara inte göra det. fan.. Ska inte svära heller.. Gonatt



.

Hatar verkligen mig själv. Hur kan jag vara så elak när jag gör nåt som e bra? O hur ska jag kunna hålla löftet. VILL VILL VILL!!! Fuck this shit, o varför sitter jag o gråter floder?! FUCK FUCK FAN HELVETE! Ska inte skriva mer nu känner jag. iaf inte fortsätta på inlägget



ont

Det gör så ont o jag kan inte få bort det



Löften o musik

Förlåt för att jag inte svarat på komentarer, men gör det när jag orkar.

Är inte på topp nu, gav en viktig person ett löfte som jag verkligen vill bryta, däremot tänker jag inte bryta det. Har skaffat fler rakblad, vassa. men har inte testat dem. Satt mig o spelade lite gitarr istället. Men känner för att skriva nåt, typ en låt. men vet inte hur man gör xD haha, det löser sig, är bättre på dikter ^^ Men men, värt ett försök. Ha det bra.

G



<3

allt är underbart!!!! :D



G

Hatar mig själv, punkt. För ett tag sedan när jag stod på bron, ville jag hoppa. Föreställde mig att jag låg där på spåret - död. Ändå mådde jag bra just då. blandade känslor, verkligen. Det skrämmer skiten ur mig, allt skrämmer mig. Även fast jag inte är  rädd för allt. Äh, ska sova nu. i morrn ska jag till uppsala. riktigt skönt. Skriver sen.

G



Lunch

dsc01889 (MMS)

Lunch




sön jun 26

Vill bara säga att jag lever. Trots att jag inte vill leva längre. Gör lixom ont att existera. Men ska inte klaga. Har fått tillbaka ljudet på datorn efter en dags fixande, ominstallernade och sånna saker  (preformed by my dear daddy).



Har ätit. Vill spy men rädd för att nån sk...

Har ätit. Vill spy men rädd för att nån ska höra. Får inte äta så mycket under veckan. Får inte gå upp mer. Vägde mig igår. Jag är äcklig.




Har psykbryt på datorer, musik och ljud. K...

Har psykbryt på datorer, musik och ljud. Känner att jag bara vill skrika. Men det tänker jag inte göra. Sakna med att jag inte kommer kunna svara på kommentarer och dyl för än jag vill sätta igång datan igen. Bloggar från mobilen. Ha det bra, eller nåt




I wanna be the one to walk in the sun

I wanna be the one to walk in the sun




.

Jag är en attentionwhore. Skriver kanske i morrn eller nåt. Får se när.



Tröttnade på deras perfektion. Trött på al...

dsc01867 (MMS)

Tröttnade på deras perfektion. Trött på alla former av perfektion




Jag vill inte äta. Är tjock så det räcker...

Jag vill inte äta. Är tjock så det räcker ändå. Och så har jag ätit för mycket Skit idag (inte bokstavligt). Ha det bra




Katastrof

Känslan vill inte försvinna... men jag anstränger mig för att hålla mig borta från allt jag kan skada mig själv med. Har ätit en muffin idag, mår riktigt illa.och vill spy. Vet inte varför jag mår illa. Såg mig själv i spegeln i morse, fan, jag är en katastrof.

Har jag sagt att det är ganska precis ett år sen som jag började skära mig?



Bestämt: inga fler bilder på blodiga handl...

Bestämt: inga fler bilder på blodiga handleder!




LaVey

Jag mår fortfarande inte bra. Känns som om någon sticker knivar i mitt bröst o sedan vrider om dem tills jag bara vill skrika rätt ut.

Snart kommer syrrans kompis hit, hon är en laktosintollerant diabetiker som ska äta här. Vad fan ska man laga för mat egentligen? De sa att syrran skulle åka till dem först, men så blev det ju inte. Inte lyssnar hon på mig heller, men ska inte klaga.

LaVeyism - också kallat LaVey satanism. Det är rätt intressant, och till viss del vettigt.

"Lavey-satanism är en livsstil alltså inte en religion, vilket satanism är. Anton Lavey föddes 1930, han skrev den satanistiska bibeln 1969. Vad denna livsstil handlar om är egoism. Citat som ”Gör så mot andra som de gör mot dig”, ”De starka ska styra över de svaga”, ”Om någon står i din väg skall du krossa honom/henne” beskriver vad livsstilen står för. Lavey-statnister tillber inte djävulen, ser upp till honom eller något liknande. Varför de ändå kallar sig för Lavey-satanister är för att Satan är guds motsats. Gud tillber man, och Lavey-satanister gör motsatsen, de tillber sig själva. Alltså har de tagit guds motsats, satan, och döpt sig själva efter honom."

Jag är ingen egoistisk människa men samtidigt anser jag att man måste tänka på sig själv för att kunna tänka på andra. På den här texten låter de som om Laveyisterna bara älskar sig själva, men så är det inte. "De själva" innefattar också deras nära och kära.
Jag ser på det lite så här:
Det finns ingen gud som bestämmer ditt öde. Du, och endast du, är ansvarig och skyldig att utvecklas som du själv vill, att bli den du vill och att uppnå dina mål. Var din egen gud och ta kontrollen över vad du är och vad du blir. Eftersom du är den enda ansvarig för dina handlingar måste du alltid ta konsekvenserna av ditt handlande och stå för det du gjort.

Det tycker jag låter vettigt, vad tycker ni om det?

LaVey-satanism, tänker ni på såna människor som offrar djur och dricker blod? Det tänker många människor på har jag förstått. Egentligen så är de människorna något helt annat som kallas Djävulsdyrkare. Som tur är finns det inte så många kvar.

(Vill klargöra att jag inte är Lavey-satanist även fast jag tycker att de har bra sätt att se på livet innom vissa kategorier. Jag ska lägga ut de 11 "Livsreglerna" För LaVeyismen senare, men nu orkar jag inte leta upp dem. Måste komma på mat åt syrran o hennes kompis.



Fuck this

Jag har adrig kännt mig så här hopplös, sårbar, dum, elak, tom, rädd och förvirrad på samma gång tidigare. Ärligt talat, det här skrämmer skiten ur mig. Det hade vart så lätt, att bara sätta den kalla, vassa metallen mot handleden, trycka och dra det, långsamt längs med blådådern. Sen bara vänta på att sakta få somna in, kanske göra det i bubbelbadet. Eller gå ut till en fin glänta i skogen med ett rep och klättra upp i ett träd någon stans. Tror det mest sannorlika för mig hade vart tabletter, bara att gå till pappas skåp fullt med antidepressiva och lugnande. Först tar man en överdos av något, vet inte vad o sen tar man lite tabletter från några olika kartor så borde man dö rätt fort. Eller?

Känner mig dum son gråter för det här, jag HATAR att gråta. Och jag HATAR alla former av känslor för tillfället. Nu ska jag sova. God natt!




(//_*)

Du är ganska osäker av dig egentligen och du är extremt rädd för att bli sårad. Du har svårt att låta någon  komma dig nära.
Ditt inre är fullt med ärr, och dom ärren skriker ut smärta,  du kan inte förklara riktigt varför men det gör så jäkla ont hela tiden. Det känns som om någon kör in knivar i dig hela tiden.
Det är inte det värsta..
Det värsta är att du känner dig som ett tomt skal. Helt tom men ändå full med smärta. När du ser dig i spegeln så ser du inte dig själv utan någon hemsk människa, din självbild är helt förstörd delvis för att folk inte alls vart snälla men även för att du inte är nöjd med dig själv. Du har många gånger velat ta ditt liv men ändå inte vågat och någon gång har du funderat på om det är något annat som gör att du inte klarar det.

Ändå finns det en dröm om att bli lycklig

Känslan jag får är att du har varit med om något som andra kanske inte är med om något värre... men jag kan ha helt fel.
(nej, du har helt rätt i det, bara att jag inte kommerskriva här om det innan jag är redo och har kommit över det själv eftersom det är så pass privat)


Ett krav för att jag skulle få ta med den där texten är att jag oxå skulle skriva mina "bra" sidor. Så då får jag väl ta och göra det nu direkt. Enligt Vargen är jag: Snäll, vacker, härlig, speciell, unik, annorlunda, söt komplicerad, underbar, ontyckt, värme och ljus.










Lite smått rörigt inlägg:P

Hej mina små monster <3 ^^ Graphite is calling
Ligger i soffan nu o gör... inte ett dugg O.o Mamma säger att jag ska städa mitt rum.. JAG VILL/ VÅGAR INTE DET
Det är så stökigt ^^ men men, jag får väl iaf börja lite smått innan jag ger mig iväg på en promenad med L =) Hon fick ju för sig att åka på fallens dag i älvkarleby så jag har några timmar att städa på :P (tyvärr) hmm... vad ska jag mer berätta...  jo!

Fick nyss ett mejl om att kollot på jälla har blivit inställt :O Det suger...
Men ska till uppsala den 26 juni och "hjälpa dem utveckla leaderkollo", som tack får man två biobiljetter, någon som vill hänga med och se en bra film? ;)



D3100

Förlåt för tidigare inlägg.

Idag har jag vart i gävle med mamma, mormor och syster =) Vi gick in på Media markt och en timme senare gick vi däriftån med en Nikon D3100 (Systemkamera) =D Det är egentligen mammas (men jag kommer lägga beslag på den) (A) Nu ska jag se om batteriet har laddat klart, sen ska jag ta kort på ALLT! ^^



orkar

Idag... Orkar jag inte leva



I only let you see what i want you to see

Det svider, och gör ont.. ändå ska man föröska vara glad...



En hemsk syn, men så jäkla skönt...

dsc01853 (MMS)

En hemsk syn, men så jäkla skönt...




It's that ducking food again

Jag hittade ett gammalt rakblad inne på toaletten. Det är inget mot mina små gullungar som är så vassa och fina att "kela" med. Det blir så mycket skönare smärta av dem när man inte behöver trycka så hårt. Det bara raspade mot huden som en repig skiva i en gammal CD-spelare. Rakbladet var lite blåmetallic och hade en vacker silverfärg på eggen. Det var vackert, men smutsigt och slött. Jag fick sån lust att hämta ett nytt ur köksskåpet... Men det hade de märkt, så det får räcka med naglar (och tänder) ikväll...
Jag vill verkligen stoppe fingrarna i halsen, men jag vågar inte. Vilken jäkla fegis jag är!
En fegis som ligger i sängen och skakar för att hon har proppat i sig en hel påse med feta chips... Jag får inte äta mkt i morrn, möjligtvis frukt och sallad som lunch om jag blir hungrig. Och dricka vatten mycket så jag inte blir fullt lika hungrig fullt lika fort...

Idag har jag ätit:
  • Frukost: ett glas oboy (blir inget i morrn)
  • Lunch: En ostfralla med lite färskost
  • Middag: Två prinskorvar och tre färskpotatis
  • Extra (tyvärr): En påse med chips, två glas saft och frukt ( Frukten kan vara okej)

Det finns människor som säger att jag är vacker... Men jag tror dem inte för en sekund... Förlåt...


Jag känner för att skriva en lång, gripande berättelse om flickan som känner sådan avsky inför sin egen kropp, som tvingar sig själv att inte äta om dagarna. Vi får se om det kommer en sån lite längre fram...

Vargen Bob (Helt random) xD




ÅNGEST/Panik

ÅNGEST!
Har ätit chips...



Musiken gör mig sur idag när inget funkar! :O Så denna gör mig glaaad

When the head of state didn't play guitar
Not everybody drove a car
When music really mattered and when radio was king
When accountants didn't have control
And the media couldn't buy your soul
And computers were still scary and we didn't know everything

Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
In seventy-seven and sixty-nine revolution was in the air
I was born too late into a world that doesn't care
Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair


When pop stars still remained a myth
And ignorance could still be bliss
And when god saved the queen she turned a whiter shade of pale
My mom and dad were in their teens
And anarchy was still a dream
And the only way to stay in touch was a letter in the mail

When record shops were still on top
And vinyl was all that they stocked
And the super info highway was still drifting out in space
Kids were wearing hand me downs
And playing games meant kick arounds
And footballers still had long hair and dirt across their face



Some kind of angel



Vad tycker ni?
Vill säga att jag inte har gjort kunturerna, bara färglagt :)



Varför ska man ha så jäkla ont i magen när...

Varför ska man ha så jäkla ont i magen när man är hungrig? Den kurrar ju så man inte kan sova.




L

Sitter hos L***** nu med hennes fina kamera runt halsen. har proppat i mig två glas milkshake och en glass. blä för mig!



Har ätit igen nu. Mår illa och har ont i m...

Har ätit igen nu. Mår illa och har ont i magen nu efteråt. Ska cykla och möta en kompis nu om en stund :) kommer bli kul!




Lycklinga gatan



Nostalgi. Lyssnade på den varje morgon i bilen på väg till dagis. Sjöng, skrattade och log till den här låten :) Underbar <3



?

Har fått massor av kommentarer av ni som tydligen bryr er (missupfatta mig inte, jag uppskattar det) men vill ändå göra det här, däremot med mer kontroll. Just nu sitter jag och äter lite grann. Även fast det är svårt att få ner. Det växer i munnen. Känner mig inte så väldigt "pigg" för tillfället.  Känner hur gärna jag bara vill... försvinna.. Men tänker aldrig ge upp



Jag mår illa och skakar som ett fjån nu ef...

Jag mår illa och skakar som ett fjån nu efter att jag har ätit. Jag har ätit för mkt nu. Vågar inte stoppa fingrarna i halsen heller. Jag är feg...




Yes, har bara ätit en macka idag, hoppade ...

Yes, har bara ätit en macka idag, hoppade över lunchen med. Nu e jag hos mormor och ska fika, eller ja, dricka juice och inte äta mer än en kaka. Lovade ju mig själv att jag skulle bli smal till jag börjar åttan. Tror ni man kan gå ner 15 kg på en sommar?




SMS-inlägg

dsc01838 (MMS)




Vi är skiten



Kommer ihåg hur ont det här gjorde - jag vet ju att det e sant



Förklaring av some kind?

Fuck. hade skrivit ett långt och krävande inlägg om tidigare inlägg. Tänker inte skriva det igen, iaf inte närmaste tiden. Lägger in en bild istället o skriver om det när jag orkar.  Skiter i att bilden e sne. Mitt vita gurkmonster e inte kvar längre heler. nu är de någon stans, vet inte var.




R.I.P

Rubriken säger allt



"posso"

Jag mår bra, och nu e d slut med nerdeppningen av min kära Graphite ;) Jag är ju trots allt en glad människa emellanåt =D Jag ska spara ihop till en Systemkamera ^^ Testade min kompis kamera på skolavslutningen o va nära att hon inte fick tillbaka den kan jag lova ;) haha, nejdå :P men jag e kääär i den :D O nu tänker jag inte deppa ner mig över att han gick ut och att jag inte sa att jag gillade honom. Om jag mot förmodan ändrar mig så Kan jag bara skriva till honom på facebook eller något :)

Är ensam hemma med Syrran nu, ska steka på lite fiskpinnar till lunch. Men ska föröska att inte käka så mkt - är trots allt inte hungrig. Har inte fått tillbaka matlusten sen jag va sjuk=) jag ser det iofs som en bra sak^^



Puh...

Puh... Vilken dag det har vart! =D Men rätt kul ändå. Stod i stekhet sol i tre timmar och kollade på bilarna som brummade förbi på banan. Sen åkte jag hem och sov i två timmar innan det bar av till mormor idag igen. Där träffade jag mammas kusins familj och fick veta att jag ska få en ny syssling i December :D:D Jag älskar verkligen småbarn, nästan så man vill ha ett själv ;) haha, nejdå :P jag väntar några år med det. Får hålla mig till att vakta andras gulllungar istället ;)
Nu börjar det bli dax att sova :) Gonatt på er



Klockan är nu 9 och jag sitter på bussen t...

Klockan är nu 9 och jag sitter på bussen till tierp arena. Vanligtvis brukar jag sova vid den här tiden. Jag älskar att sova! Länge sen jag skrev men det Skiter jag i ^^ ni får ha det bra.




Ej raderat




Adept




Radera?

Ska nog radera bilden i tidigare inlägg. Tycker inte det är bra att visa mina sår. Även om det är ngt jag vill



Mitt liv tog slut för en halvtimme sen... ...

dsc01805 (MMS)

Mitt liv tog slut för en halvtimme sen... Tror jag. Kommer inte se honom i skolan igen




Nu är min kära Gaga äntligen klar :) <3

dsc01803 (MMS)

Nu är min kära Gaga äntligen klar :) <3




Tortyr

Naglarna inför morrondagens skolavsluntning är äntligen klara.

Mår inte bra. kommer sakna honom. Och de två timmarna i kyrkan kommer oxå vara tortyr.

Gonatt



Det svider. Och är varmt. Jag förlorade ig...

dsc01795 (MMS)

Det svider. Och är varmt. Jag förlorade igår om ni undrar. Skäms över det... Började blöda mycket mer än tidigare, antar att det blev rätt djupt. Sex sår varav ett det rann blod från. Det var en skön känsla, bara det att jag bangade ur när jag kom till nr 7. Kändes som om jag var nära ett blodkärl. Nu sitter jag i bilen och väntar på att mamma och syster ska komma tillbaka. Jag är lite trött eftersom jag fortfarande är sjuk. När man litar på någon och tror att de inte är som idioterna man tidigare har haft kontakt med och sedan märker att man har helt fel- då rasar det för mig. Som det gjorde igår. Jag blir äcklad av mig själv när jag tänker på det. Tycker om honom som vän ändå. Trots att jag för tillfället i lite obekväm med honom.




slåss

Slåss mot mig själv, mot min ångest och mot allt som är trasit, mörkt och bortglömt. Jag vill ha min smärta, tiden tinner ut för oss, det som jag ville skulle bli oss. Två dagar kvar varan en - kanske två jag måste vara hemma på. Kanske blir lättare att glömma dina glänsande, bruna ögon när jag inte ser dem varje dag.. Vill inte leva längre. Undra om man får åka taxi när man börjat på gymnasiet.. hoppas det. med lite tur får han det.. Annars vet jag inte vad jag ska göra.. Det gör så jävla ont för tillfället o ändå ska jag lägga på ett fake smile för kompisen på andra sidan webbkameran. Han är för tillfället det enda hindret mellan mig och mina rakblad. Vet inte om jag ser det som en positiv sak eller som en Negativ sak. För tillfället är det negativt. Varje gång jag sluter mina ögon ser jag mina armar - täckta av färska sår.



Världens GODASTE milkshake!



Björnbär, vaniljyogurt. mjölk, vaniljsocker och socker :P MUMS!



Nails

Har precis klivit upp ur ett skönt, varmt bad. Lite ensamt bara att ligga där helt själv i mörkret. Nu ska jag fördriva tiden med att kolla på nagel grejor, trots allt älskar jag att fixa med lösnaglar, skrikiga färger och så vidare. Jag är en nagelbitare som biter så fort jag blir uttråkad eller osäker, gjort sedan jag var liten.
Ni får ha det bra



Tankelekar

Hej på er mina freaks! (Ni ska vara stolta över att vara mina freaks kan jag lova!)

Ligger i soffan och tjockar i mig starka chips och lite läsk. ikväll är en riktig TV kväll för mig. Men ska nog skriva lite grann innan jag somnar sålänge jag får en bra inspirationskälla som tex bilden igår. Vem vet, kommer kanske upp en till senare.

Fick en härlig kommentar på förra inlägget från en kvinna jag haft kontakt med nästan sen jag startade Graphite. Hon har stöttat mig lite när det behövdes och är lika kul varje gång jag ser att jag har fått en kommentar av henne =) Gillar att läsa hennes blogg, ni kanske oxå gör det?  =) Testa vettja http://tankelek.blogg.se/
Graphite



Jag kan inte skilja på




Flickan


Fotograf: Kim Brorsson

Ser ni att den kämpar för att inte slockna, den vill inte ge upp trots motgångar.
Den kommer slocka snart, det vet ni alla. Men det kan komma någon och tända den igen.

Jag kommer ihåg när en flicka var med sin mamma på kyrkogården för att tända ljus på sin gammel mormors grav. Den flickan mådde bra och var ungefär som alla andra 10 åringar. Hon stod där brevid sin mamma medan hon böjde sig ner för att tända ljuset med den limegröna tändaren de köpt nån vecka tidigare.  Flickan höll i det kyliga gravljuset och lät sin blick följa mammans rörelser när hon öppnade locket till ljuslyktan, reste sig upp och ställde sig mittemot henne. De mötte varandras blickar och mamman sa " Nu ska jag tända, håll i underdelen av ljuset så jag inte råkar bränna dig, det skulle inte gammel mormor tycka om". Flickan log och tårarna började bränna bakom ögonlocken, hon har alltid haft svårt för att gå dit. Hon stängde av sina tankar, flyttade ned sina händer till ljusets undersida och tittade sig omkring istället, det var då hon såg alla andras gravar, på en del hade ljuset slocknat. Det var ju trots allt människor som låg under stenarna, människor som hade haft familj, vänner och kanske till och med husdjur. Hon tyckte det var orättvist att hennes gammel mormor fick ett nytt ljus men de andra fick ligga där totalt bortglömda tills någon av deras anhöriga kom och tände deras minne. Under tiden hon funderade på detta hade hennes mamma tänt ljuset och skulle precis ta det ur flickans händer.
- Mamma, kan jag få låna tändaren ett tag?
- Klart du kan, vad ska du med den till?
- Du ska få se. Svarade flickan lugnt och gick till närmaste grav vars ljus hade slocknat. Gravplatsen såg ut att vara nära på övergiven men ändå fanns det ett ljus där. Hon satte sig framför stenen och öppnade ljusets lock, tände tändaren och höll dem mot den svarta veken tills en blå låga började få liv. Sedan ställde hon tillbaka ljuset prydligt på samma plats som tidigare.

Hon upprepade proceduren vid nästa grav, och nästa, ända tills hennes mamma sa att de var tvungna att gå tillbaka till bilen igen. Flickan blev besviken och sa "Men mamma, jag har inte tänt alla ljus än?". "De kommer ändå slockna så småningom gumman. Pappa och din syster väntar i bilen. Skynda dig på nu."

Hon gick hand i hand med sin mamma på den krattade grusgången, bort från gravarna, bort från sin gammel mormor. Flickan har inte vart där så många gånger sen dess, bara på Halloween och dagen innan julafton. De brukade alltid äta julmiddag hos henne, varje år så långt tillbaka flickan kan minnas. Hennes gammel mormor gjorde världens godaste köttbullar och luktade så gott. För ett par år sedan när flickan skulle byta örngott i sin säng hittade hon ett, längst bak i garderoben som luktade precis som henne. Flickan borrade ner ansiktet i det och tog flera djupa andetag. Örngottet var vitt med rosa spets på den ena kanten. Hon har inte vågat kolla om det finns fler med samma lukt eftersom det sista hon vill är att bli av med lukten som väcker så många minnen.

Flickan är Graphite nu, inifrån och ut.







[x]

Nybäddad säng

Nya sängkläder [x]

Nyduschad [x]

Mår lite bättre [x]

Inte påvekad som igår [x]

Självmordstankar []

Pratar med den bästa personen i världen [x]

Ensam hemma [x]

Bra musik [x]

Deppig []



Med andra ord är livet helt okej nu. Hittat ett nytt band som jag tror några av er kan upskatta. Lyssna på texten, tror du kan upskatta den.
"This is your life, This is your fight" "This is the only time you have to make it"





Nej tack!:)

dsc01763 (MMS)

Nej tack!:)




Raderat

Inlägg Raderat



En plåga

När man är sjuk honner man inte med att vara deppig! Det är änu en bra sak. Men nu hostar jag så jag tror lungorna ska flyga ut ur munnen på mig. Håller på att rita InuYasha till en kompis (det är någon hunddemon manga kille/tjej (svårt att säga)). Känner redan nu att det kommer bli en plåga.
Ha det gött



Nu rullar det på igen

Nu är blogg och statistik igång igen, skönt! Käns som att jag håller på att dö, men jag kommer nog överleva ändå. Ska fortsätta rita - en av de få fördelar med att inte orka göra ngt är att man kan rita så mkt man vill. ska anmäla mig till sammarkollo på jällagymnasiet :) ska ngn mer dit? =)

Nu ska jag komma igång med updateringen, visa er bilder på grejor jag ritat o sånna småa o goa grejor.



Detta ser inte bra ut... Måste låta bli at...

dsc01760 (MMS)

Detta ser inte bra ut... Måste låta bli att klia upp det




krångel

Ingen statistik och inga komentarer... Jag har vart inne och kollat. Det borde visa ngt i alla fall! Krångel!



Sjuk

Jag hatar förkylningar, det ända som är bra är att man kan ligga och rita hela dagarna!
Nu ligger man i soffan och glor på tv samtidigt som man kollar efter kläder till skolavslutningen såhär i sista minuten. JAG VILL INTE HA SOMMARLOV!



Scen



Saknar att stå på scen. Det är bara då jag verkligen mår bra har jag märkt - all eyes on me.
Jag är en osäker jäkel men älskar att ha allas uppmärksamhet! =D

Fan vad jag har ont i halsen, nu ska jag typ sova eller nåt tror jag.



Inget

MVG på biologiprovet. Yay... Inte ens det lyckas göra mig glad. Men döljer det eftersom jag inte vet varför jag är så nere.
Är inte nöjd med det resultatet heller, fick 53 av 62. 9 fel, inte bra nog! Vet inte hur det gick på engelskaprovet... Har vart usel på dem hela 7an, VG på varje. (här har man inte höga krav *ironi*)
Trött på den här skiten.

Snart börjar criminal minds, ska se det men för tillfället ligger jag i sängen o bara är. Tror det börjar fem i tio.




Är det jag som skrivit den här eller, verkligen mina känslor!



SMS-inlägg

dsc01755 (MMS)




...

Trött, förkyld och deppig. Kul va? Blir inte någon skola idag... FAN!