Tell them all i know now, shout it from the roof top




Bris

Sitter just nu och väntar i kön till Bris-Chatten... Funkar inte lika bra som kurator men det hjälper lite på traven ändå. 3 personer framför mig i kön men aja, jag har inte någon brådska. Tips till er som mår dåligt, testa!



Fet

Kommit hem från mormor nu, moster skjutsade hem mig på väg hem :) Älskar att vara ensam hemma.

Jag lovade mig själv att jag ska bli smal innan jag börjat åttan. Jag blir bara fetare och fetare känns det som. Vet inte om jag någonsin har hatat min kropp så här mycket, tjock, fumm med ärr och ful. Sen har jag typ hela ansiktet fullt med finnar. Ska kanske ändå inte klaga. Så ska inte skriva mer omdet tänkte jag...


... Då har jag inget att skriva. Nu ska jag tillbaka till mitt skal som sakta men säkert börjar spricka - bäst att hämta limmet



Hej på er. Har inte skrivit så mycket idag...

Hej på er. Har inte skrivit så mycket idag. införsig bryr jag mig inte om det. Fick sluta en timme tidigare idag. Riktigt skönt om jag får säga det själv. Ska vara hos mormor och morfar idag. Mår inte alls bra...




Engelskaprovet kvart. Biologiprov kvar men...

Engelskaprovet kvart. Biologiprov kvar men det har jag först sista lektionen. Funderade på om jag ska kolla om lars-göran är här men vågar inte det. Ringer honom senare isf.




Mina handleder kliar efter igår. Ändå var ...

Mina handleder kliar efter igår. Ändå var det överarmen som fick det djupaste såret. Rispade på låret lite och gjorde illa handleden lite med. Inte så farligt som tur är. Hoppas hon är här idag... Behöver någon att prata med har jag märkt. Och känner inte så många människor som har det som jag (hon skär sig inte vad jag vet). Med andra ord är hon självmordsbenägen, deprimerad och utnyttjad men stänger in det. Ha det bra så skriver jag mer senare. Nu sitter man i slöjdsalen helt ensam och lyssnar på musik




Rakblad




Lite om mitt liv för tillfället



Tack bloggen för att jag skapade dig

Jag älskar min bästaste, finaste och underbarigaste blogg! Du lyssnar alltid på vad jag har att säga <3 Tack!



Long way to happy



Well... what can i say?



En bild jag ritade här om dagen. Vad tycks?:)

dsc01728 (MMS)

En bild jag ritade här om dagen. Vad tycks?:)




Biologi prov... Kul...

dsc01736 (MMS)

Biologi prov... Kul...




Jag är i mitt älskade skäl idag. Vet inte ...

Jag är i mitt älskade skäl idag. Vet inte hur jag skulle höra för att våga vara utanför det och visa vem jag är...




Min mobil har krånglat så har inte kunnat ...

Min mobil har krånglat så har inte kunnat få iväg inläggen. Skrev ett tidigare men raderade det. Skriver om det senare. Sitter på lektion nu och kollar på film. Den är rätt dålig faktiskt men bättre än att jobba i boken. Snart lunch. Ha det bra :)




Gonatt

Så mycket blev det av att sova tidigt. Vill aldrig sova sålänge jag pratar med dig <3
Men nu måste jag. God natt



Secrets

Hörde nyss ett citat...
"you are as sick as your secrets"

Visst stämmer det?



?

Nu har jag kommit hem, hunnit med att titta på bones och börjat titta på "Det blir bättre". Jag är rätt trött så ska sova tidigare än jag brukar har jag tänkt.

Har funderat några gånger om jag borde lägga ner Graphite. Vad tycker ni, är den vard att läsa?



Hej, Graphite här. Har vart på gudskänst ...

Hej, Graphite här. Har vart på gudskänst som tog nästan två timmar. Sjöng psalmer och bad böner. Tycker det trycker mer människan när man ska be en påhittad gubbe om förlåtelse. Vad tycker ni? Skriver på mobilen nu så tänker inte skriva så mycket. Får se om jag fortsätter på ämnet eller om jag hinner glömma.




Kyrka... Blä!

dsc01731 (MMS)

Kyrka... Blä!




you dont know what you got until youre missing it a lot

Idag har jag vart på besök hos en kusin som konfirmerat sig, i morgon ska jag påsamma sak, fast en annan kusin. Kul va?  *host*

Sitter med gitarren nu, SKA lära mig spela, får se hur det går :P Mår rätt bra nu för en gångs skull. Känner att  jag inte orkar skriva så mycket just nu bara :P Och ja, jag vet att jag är en usel bloggare som inte skriver "långa" inlägg. Det skiter jag i och passar på att ge er en låt istället!




Skära

Allt jag kan tänka på är skära, skära, skära. Ska nog sova ändå. har inte skurit mig på några dagar nu. Vill bara ge upp det här o fortsätta som tidigare



.

Vill skära mig igen, igen och igen
Tills min arm är täckt av sår, blod och smärta



Försöker stå emot, vet inte om d går



?

Vill inte mer, eller vill jag?
Jag mår skit, eller gör jag?
Jag vet ingenting förutom att det inte är Justin Bieber jag ritade!!! xD



Håll ditt huvud högt, jag älskar allt du gör




Hi my dear monsters. Graphite's here. Stan...

Hi my dear monsters. Graphite's here. Standing in this boring weather and is waiting for the damn bus. Do you wonder why im writing on english? So do i. The bus should be here in about 10 minutes. Oh my god. Here he comes ^^




Matteprovet gick helt åt helvete. Besviken...

Matteprovet gick helt åt helvete. Besviken på mig själv, två fel på del 1. Slarvfel...




Jag gillar verkligen inte idrott. Mår helt...

Jag gillar verkligen inte idrott. Mår helt okej idag. Men vill verkligen skada mig själv. Hur har ni det?




^^

Jag är HELT slut! Trött, deppig, tom och glad samtidigt. Har vart en mysig dag med massor av musik. Orkar inte skriva något just nu, kanske skriver några rader senare. Kollar på Criminal minds, spännande ^^

Graphite



Mår rätt bra idag. :) dax för sista lektio...

Mår rätt bra idag. :) dax för sista lektionen nu, svenska. Sen ska jag stanna på tierp med H****. Skriver senare. Konserten bibl för övrigt bra.




Hello miami

"Jag tror det är tänkt att jag ska veta hur man ska hantera det här men ärligt talat har jag inte en jävla aning"

"Nästa gång du säger för alltig slår jag dig på kärften"

Ord skrivna av min förebild innom teckning och inspiration http://hellomiami.blogg.se/
Nu ska jag rita, sen sova. Guten acht    [|=)




Broken dreams





Sitter vid pianot igen och försöker spela/Sjunga den här, den är riktigt bra! (och rolig att sjunga)



Spelningar

Nu ska jag sätta mig med gitarren. Vill verkligen lära mig spela! =P Mår riktigt bra förtillfället, men det gör jag alltid när jag har min älskade musik. På tal om musik, de som "bestämmer" i skolan har gjort så vi inte har haft musik på två helvetes jävla veckor! Har sett fram emot varje onsdag trots att vi har idioter till lärare. Musiker ger mig tid att andas även om vi inte lär oss ett skit. Blir så arg på det! Hur som helst så har jag instrument och massor med tid här hemma. Nu ska jag i alla fall försöka spela gitarr, vilket jag är totalt värdelös på, hur svårt kan det vara lixom?

Konserter i morgon, två stycken på samma dag. Först en på morgonen för dagisbarnen/förskolebarnen, är inte helt säker på vilka som kommer ^^ Jag, H**** och M***** ska spela, jag och M spelar melodin på idas sommarvisa, väldigt lätt med andra ord:P Borde egentligen plugga men det orkar jag inte, vill inte tänka på skolan.
Ha det bra
Graphite



Hej igen, sitter uppe i korridoren nu och ...

Hej igen, sitter uppe i korridoren nu och jobbar matte. Känner att det var en ganska dum idé att ta handledsvärmare gjorda av nät. Det kanske kommer funka ändå trots att jag blir lite orolig att de ska se. Min nymassakrerade handled kliar, vilket är ännu en nackdel. Nu ska jag fortsätta plugga matte. Emanuel hade glömt att jag skulle göra det, blir alltså prov på fredag o tisdag istället.




Hej igen, kommer skriva en del till er ida...

Hej igen, kommer skriva en del till er idag eftersom att jag behöver andas. Skönt att kunna Blogga med mobilen. Har matte nu, blä! Måtte prov till och med. Jag vet ingenting, rädd för att fler vet vem jag är. Har jag rätt? Jag vill inte leva men vågar inte dö. Blev nästan rädd igår kväll. Vill inte skriva det i sms bara.




Hej, har svenska nu. Rätt kul trots att v...

Hej, har svenska nu. Rätt kul trots att vi pluggar på världskartan. Skönt att må bra igen! Skriver snart mer.




tre

Ett... Två... Tre...
Lättnad
Griper hårt om den kalla metallen och trycker den mot min handled, märkt med ljusrosa ärr.
Trycker
Drar
Ett vasst rakblad den här gången, skönt, nu får jag se blodet. Trots att det inte är mycket blod så känner jag mig så ortoligt lugn, visst, min hand skakar lite och det gör ont att böja handleden, vad spelar det för roll när man äntligen får känna närvaron av sina personliga psykologer. De gör så all min smärta försvinner och ersätts av ett lugn, trots att det gör ont som tusan. Även om det här är det bästa jag vet så avråder jag er från att testa, hur dåligt ni än mår. Man blir beroende av dem och man påminns ständigt om dem. Till exempel kommer jag inte kunna bada i sommar som det ser ut nu. Inte sola heller för den delen. Omklädingsrummet på idrotten är ett helvete och det känns som alla, och då menar jag alla, ser igenom en, rakt in till ens sår / ärr.

Nu ska jag fortsätta med min terapi tror jag, 3 sår än så länge. Skrev det här bara för att se om jag skulle ha styrkan att lägga undan dem, tydligen inte. Skriver i morgon

Graphite



Rakblad

Älskade rakblad, varför kan ni inte borra er in i mitt skinn och fasna under min hud?



*

Hej på er! =) Nu tänkte jag inte göra detta inlägg så derprimerande, är egentligen en ganska glad människa. Tisdagar är min favoritdag eftersom vi har slöjd, bild o sånt, tror nog att jag har skrivit det tidigare men i så fall skriver jag det igen. Som ni vet från tidigare inlägg vill inte rädslan ge med sig, vet inte varför jag inte bara kan ta mig i kragen och sluta bry mig.

Ligger i soffan och spelar spel på facebook, har inte så mycket mer att säga, jo, i morgon har jag spelning med M***** och H****, ska bli kul! På torsdag har jag två konserter, en på gammelgården för barnen och en senare på möbeln tror jag.

Graphite



Rädd men vid liv, börjar släppa lite nu. Ä...

Rädd men vid liv, börjar släppa lite nu. Är i uppbehålls rummet nu, kan inte säga att jag gillar det




Save tonight, tomorrow ill be gone



Jag vill inte leva längre men vågar inte dö



Blod

Hej, Graphite här.
Idag har jag vart rädd som fan, men har inte sett dem. Kan inte gömma mig från kurator och människor som vet vem jag är och på samma gång lägga på mitt fucking fake smile. Orkar inte skriva mer just nu, vill bara säga att jag lever, men mår dåligt.

Blod är det vackraste som finns, håller ni inte med?



Kent

Har precis lagt mig i sängen efter att ha plåstrat om foten (nej, jag har inte skurit mig!). Har ett skrubbsår på överdelen av foten, men är så pinsomt om att berätta hur det gick till vilket gör att det kommer förbli ett mysterium för er alla  ;) 
Ska snart sova. Är seriöst rädd för allting just nu, men mest för morgondagen, ska försöka göra mitt bästa ändå. Förlåt för alla röriga inlägg nu den senaste tiden, tror att ni som läser gärna vill veta vad det är ni läser OM.
Har börjat lyssna på Kent igen efter att H**** messade mig o frågade om dem igår. Mina favoriter är:

Socker
"Sex, musik och våld är det vackraste som hänt mig sedan själven min blev såld"

FF
"Jai perdu mes repères
(övers: Jag har förlorat mina orienteringspunkter)
Je nage en eau trouble
(övers: Jag simmar i grumligt vatten)
Emmène-moi aussi loin que possible
(övers: Ta mig med så långt bort som möjligt)
Les paysages défilent et la brume se dissipe
(övers: Landskapen glider förbi och dimman skingrar sig)
Grâce à toi à nouveau je respire
(övers: Tack vare dig andas jag på nytt)"

Utan dina andetag
"Färglös som en tår blir jag, utan dina andetag"




rädd

Mormor, morfar och Ex fröken är här hemma nu men självklart är jag så social att jag sitter här för mig själv och bloggar istället. Nej, men ska snart gå ut till dem igen. Tror inte jag vågar skriva om hur jag egentligen mår för tillfället. ORKAR verkligen inte med blickarna jag är rädd att få



Ghost

Förlåt för det tidigare inlägget. Vet inte om jag har så mycket att säga. Eller jo, en sak.

Jag skulle dö utan dig. Du vet vem du är.



igen...

Tror mitt liv är på väg att ta slut



?

Visst är det en fin dag?



Skit

Hej bloggen, mår inte så bra
har inget att skriva nu heller så jag kommer bara lägga upp en låt




Ser inte någon mening med att skriva när m...

Ser inte någon mening med att skriva när man inte har något att säga




P

Poesi
Dikter
Lyrik

Min luft



.

Ska nog sova snart, är trött som ett as, ingen skola i morrn heller, vet inte om jag vill tillbaka dit igen. Ännu ett bevis på att jag är en feg jäkel.

People say - you must face your fears
I just run away so they wont see my tears



(//_*)

Har inte så mycket att säga, mår väl sådär, inte fullt lika dåligt som igår. Ska ta en macka eller nåt nu tror jag, men orkar inte gå upp ur soffan. Ska nog sova snart, var ju ändå uppe till klockan 5 i morse. Men det var helt klart värt det <3

Graphite



fin




.

Velar mellan att lägga ner eller fortsätta som tidigare. om fler får veta vem jag är vet jag itne vad jag gör, tror jag skulle gå sönder och dö.



Kaos

Vill börja med att be om ursäkt för gårdagens röriga inlägg men jag var i kaos.
Vet inte vad jag ska skriva, funderar på om ja ska ta en paus från bloggandet ett tag, eller bara skita i att några av er som läser vet vem jag är.

Jag är så jäkla feg. Igårkväll ville jag skära mig, höll rakbladet mot handleden, men klarade inte att göra det.

Jag är Graphite, ett osäkert, fegt monster som aldrig vart så här rädd för något tidigare i hela mitt liv.



Förlåt för att jag låter som det psykfall jag är innerst inne

Mitt liv är slut, ska ändå inte till skolan i morrn. Vad går snabbast och smärtfriast, piller eller lägga sig på spåret?
Tror nog piller är bättre (även fast det är en rätt o-bra sak att göra båda två) eftersom det inte borde göra lika ont. Och så hittade jag ju lite nya rakblad på skrivbordet, ni vet sånna där pappersknivar? Borde kombinera dem för att vara säker på att dö...

Varför? Skiter i kurator nu närmsta tiden, orkar inte med det. För övrigt mår jag ännu sämre nu.
But if sombody ask - Im fine

Hell no! Right now im suicidal and a total mess. By the way, dont ask me why im writing on English, cause ich haben no idea. I guess you know that im fucked up now.  Whats left?

vet inte vad jag skrev eller vad det betyder, tolka själva.

Glad att jag har dig, underbaraste, finaste och verkligen bästa människa som jag inte skulle klara mig utan. E nog mest på grund av dig som jag inte redan nu sitter och proppar i mig piller.

Vet inte om jag ska skratta eller gråta, sova eller skära upp armarna. Vill skriva men orkar inte. Så skriver ett helt osammanhängande inlägg här istället. Borde kanske lägga ner bloggandet totalt så inga fler får veta. Men då kommer jag kvävas. Vet inte vad jag ska göra längre.

Graphite



På väg hem nu. När fortfarande Skit. Men ö...

På väg hem nu. När fortfarande Skit. Men överlever säkert. Skriver mer när jag kommer hem. Har blivit knas med lektionerna nu på eftermiddagen. Snart hemma :)




Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, tror...

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, tror vi har historia. Eller matte... Mår iaf fortfarande Skit




Idag vill jag bara försvinna

Idag vill jag bara försvinna




Guten acht

Nu är det sovdags! Blev nyss klar med naglarna som jag fixat med nu de närmsta två timmarna, ska nog "piffa" till dem i morgon efter skolan, men nu ikväll orkar jag inte det. Ligger och lyssnar på Magnus Betnér, han är smart och rolig på samma gång. Sök upp honom på youtube tycker jag, klart värt det.

Guten acht!



ett ord

Hej på er, vilken jäkla dag, vill skriva, vet inte vad, men något.  Kan inte alla skriva ett ord som de tänker på när ni läser den här bloggen? Det kan vara hur konstigt eller dumt som helst, så får vi se vad jag kan få dem till? =)

Graphite



FAN

Har tänkt lite på det här med kurator, kanske finns någon annan att prata med, som man inte ser i skolan. Ungdomsmottagningen kanske? Ska höra med den enda vuxna som jag känner att jag kan prata med om sånt, skolsköterskan. Hon är trygg på något sätt, trots att hon inte är psykolog, det kanske gör saken lättare. Syslöjd i morgon, efter det engelska och sedan bild, gillar tisdagsförmiddagar bara för att det är så roliga ämen. Slöjd är ingen favorit eftersom jag är rätt dålig på det.



Ni ser, jag är ingen stjärna på det, är bättre på att sticka. Det ska stå FAN när den är klar, ni får kanske se slutresultatet om några år (för den kommer ta tid så sakta som jag syr).
Som sagt, skola i morgon igen, vet inte riktigt hur jag känner för det, ska bli skönt att komma bort från huset, men jobbigt att klistra på mitt fake smile, här hemma behöver jag det inte så ofta eftersom jag mestadels håller mig inne på mitt rum.

Från och med idag kommer mitt standardsvar på när någon frågar vara, "jo jag mår bra", inte "sådär".

Graphite



Tonight i wanna cry

Låten beskriver mig i mina stunder, gör så jag känner mig lite bättre till mods, den ska jag lära mig sjunga!



ånger

Ånger?



Lycka

Lycka <3



Har fastnat för ordet lyrik

Hejsan på er. Vet fan inte hur jag mår idag. Tror jag mår bra =) Men vågar inte känna efter, kan ju märka att jag inte mår bra, bättre att leva i lögnen i så fall.

Vill skriva tills fingrarna blöder
Tills andrtagen slutar och mörkret tar över
Det är till er jag skriver
Även när känslorna river
Orden strömmar ner på skärmen
Bort från kylan in i värmen
Musik från högtalarna hörs
Samtidigt som rimmen i mitt huvud görs
Plötsligt en blackout jag får
Orden i mitt huvud jag inte längre når
Blundar och tar ett djupt andetag
En svacka gör mig svag
Pang, ett nytt rim jag ser
Ett till, och ett till, det kommer bara fler
Några skrotas fort som satan
En del är bra så in i gatan
Fingrarna nu på tangentbordet knappar
Men händer ändå ibland att jag farten tappar
Behöver tänka på vad jag ska skriva
Vill ju inte att folk med mig ska driva
De som sedan dikten läser
Mitt hopp och drömmar de inte kväser
Även om de dikten kritisera
Så kommer jag ändå kunna briljera
De ändå lite dyrbar tid de tog
Trots att de inte förstod
Att det som de nyss läste var lyrik
Värdefullare än antik
Dyrbart som få
De borde stå i skamvrå
Bara för att de ej förstå
Om mina ord vora lag
Skulle de få en helvetes dag



Graphite






dsc01559 (MMS)




=)

Har inte så mycket att skriva idag. Har tagit över syrrans säng eftersom den är så mjuk och skön, helt perfekt med andra ord. Har blivit förkyld, inte så kul kanske. Måste bli frisk tills på tisdag, älskar tisdagar =) Slöjd, engelska och bild på sama dag. Vad var/är erat favoritämne i skolan?

Graphite



<3

Jag är lycklig, fortfarande tack vare dig.

Du är luften i mina andetag
Du gör min dag
Utan dig är jag grå
Det är du som hjälper mig stå
När jag är ledsen finns du där
Tröstar mig även fast du inte är här
Du är tonerna i min musik
Du är rimmen i min lyrik
Vill vara din tills solen brinner ut
Den dagen du försvinner tar mitt liv slut





=)

Tack för din fina kommentar MJ, jag ska göra så gott jag kan. Hoppas du lyckas ta dig ur det du med.

Ska ni se på Eurovision song contest? =) Det ska jag. Det börjar om ungefär en kvart, därför ville jag abra skriva lite kort till er nu. Mår gnaska bra för tillfället vilket beror helt och fullt på en person, som för övrigt är den bästa personen jag vet.

Graphite



?

Kom nyss ut från en iskall dusch, har tänkt lite.  Jag kanske inte mår så dåligt som jag tror?



..

Blev några märken för ett tag sedan. Nu mår jag bättre. testade innan att sätta en gummisnodd runt handleden men det gick inte så vidare bra kan jag säga, gjorde inte ont nog.  Vad kan jag säga, har gråtit nästan två gånger idag, månaden var förgäves, jag tror att jag inte orkar vakna i morgon. Tyvärr har jag inget val.

Saknar dig så det gör ont Rasmus, jag älskade dig, du krossade mig, men vad kunde jag hoppats på, visste att någon som dig skulle jag aldrig få. Jag var inget i dina ögon, visste egentligen det hela tiden. Vet inte varför jag höll mig kvar.. Olyckligt kär, det är var jag är. Och jag saknar dig, jag svär. Måste komma över dig...



Klarar inte det här!

Nu vill jag inte mer, undra hur många gånger jag skrivit det idag egentligen. Funderar på att börja på nytt, ny blogg, nya lögner för världen och absolut aldrig göra om misstaget att berätta för någon om mina "problen". Fuck this shit.



Hjälper inte

Sitter och försöker muntra upp mig själv genom att titta på videor med Magnus Betner. Det hjälper inte kan jag säga.



13 13 13 13

Den brände min hand när jag läste orden. Fredag den 13de, det stämmer... det är en fucking jävla otursdag... inte bara för mig



Tårar suger verkligen

Tårar suger verkligen. Fan Fan FAN!! Hatar varje droppe som rinner ner för minga kinder, drar med sig sminket som lämnar synliga, svarta märken. Jag är hungrig men vill inte äta, får inte äta heller, behövert inte bli tjockare än vad jag redan är. Japp, avslöjande nummer två, jag bokstavligen hatar min kropp, från topp till tå. Handledsvärmarna klarar kanske att dölja små sår, vill testa, men får inte.  Vill inte vara med längre.

Jag är inte lycklig såhär. Släpp mig fri låt mig flyga här i från, ta mig iväg låt mig slippa det här.



.

Trött på den här skiten som de flesta kallar för liv. Till och med Pappa tycker jag är en hemsk människa, då är det väl så?
Fan, vill inte mer.



Sista dagen, sista Praoen. Studie dag på m...

dsc01549 (MMS)

Sista dagen, sista Praoen. Studie dag på måndag, skönt! Då slipper man den hemska idrotten med. Skriver mer när jag kommer hem :) PS. Jag mår nästan bra.DS.




Japp

Ja, vad kan man säga, trött, tom och deppig, visst låter det toppen? Orkar inte vara vaken men ville skriva lite här innan jag somnar, vet egentligen inte varför jag vill det, kansek ännu ett beroende.

Idag var det marknad här i Tierp, gick tilsammans med lite kompisar, märkte att det blev jobbigt att gå fler än tre stycken. Slutade med att jag och H**** gick tillsammans med en kille från orkestern. M***** skulle ha Centralshow så han kunde inte vara med, BLÄ!  Kollade på showen igår, vet ni hur svårt det är att försöka få en hel klass sitta stilla och titta på barn som huvudsakligen bara dansar. Carl, han va bra som fan men har fått för sig att gå ut nian vilket betyder att han inte får vara med längre. För övrigt håller showen på i nästan två timmar! Ungarna tappade intresset efter ca en tilmme men lyckades sitta någorlunde tysta ändå under den kvarvarande timmen, alla utom två. De satt brevid mig till råga på allt, var tvungen att säga till dem var och varannan minut för att de skulle vara lugna. Är ändå imponerad över att de ändå var så pass duktiga på att sitta still och titta.

Hur som helst så hittade jag ett par handledsväramre, en fejk töjning och så köpte jag en mössa Gick på 250 spänn, aj!

Sitter och kollar på Bot flie födslar, läskigt som fan men kan inte sluta titta =P Jag är en sjuk människa ^^ Leta upp det på youtube om ni vill, men på egen risk ;)



Är hemma hos mormor nu och kollar på tv. T...

Är hemma hos mormor nu och kollar på tv. Tror att jag kollar alldeles för mycket på tv egentligen. Skit samma, har ändå inget bättre för mig. Mår inte så bra idag, förkyld och deppig. Men mitt fake smile är ändå där, det sista jag kan tänka mig att göra är att visa att jag mår dåligt. Behöver inte människors medkänsla.




Musik jag kan dö till och lite problem på det

Nu har jag förhoppningsvis raderat spåren av allt som kan göra mig offentlig eller vad fan man nu kan kalla det. Om min identitet kommer ut går jag sönder, dör och flyttar till jupiter! Borde VERKLIGEN sätta lösenord på den här men det tar emot. En människa vet, behandlar mig inte som jag vore ett psykfall (så vitt jag vet) och det upskattar jag mycket. Kanske var dumt att skriva det men nu ville jag säga det ändå.

I morgon fortsätter praoen, efter det blir det marknad, spelning och orkester (inte nödvändigtvis i den ordningen). Är helt slut, förkyld och väldigt trött fortfarande, så behöver sova NU! Jag är dum som är vaken ändå, men behöver min musik nu känner jag. Bara för det så tänker jag bjuda er på mina favoritlåtar, några av dem hittar ni längre ner på sidan med jag lägger upp dem igen ändå.






Det var allt för tillfället, ni märker kanske att jag är lite av en allätare, trots att jag mest lyssnar på emo och sånt =P

Låten som dishwalla sjunger, den hade jag alvarligt talat kunna dö till utan problem, det är den låten som jag vill dö till, dvs om jag nu ville dö. Vilken låt beskriver er?

Min låt är nog When she cries av Britt Nicole.


"When She Cries"

Little girl terrified
She'd leave her room if only bruises would heal
A home is no place to hide
Her heart is breaking from the pain that she feels

Every day's the same
She fights to find her way
She hurts, she breaks, she hides, and tries to pray
She wonders why, does anyone ever hear her when she cries

Today she's turning sixteen

Everyone singing, but she can't seem to smile
They never get past arms length
How could they act like everything is alright?
She's pulling down her long sleeves
To cover all the memories that scars leave
She says, "maybe making me bleed
will be the answer that could wash the slate clean"

This is the dark before the dawn
The storm before the peace
Don't be afraid 'cause seasons change and
God is watching over you
He hears you

Every day's the same

She fights to find her way
She hurts, she breaks, she hides, and tries to pray
She'll be just fine, cause now he hears her when she cries

Every day's the same

She fights to find her way
She hurts, she breaks, she hides, and tries to pray
She'll be just fine, cause now he hears her when she cries
She'll be just fine, cause now he hears her when she cries




Graphite



*

Ville bara berätta att jag lever. Vill inte tänka på hur jag mår men känner mig lite under ytan. Torsdag i morgon, längtar verkligen. Med lite tur slipper man gå tilsammans med M*****, den falska häxan. Men får göra det bästa av det. Är trött idag igen, suprise. Guten acht! Det är TYSKA ;)



Är hemma nu. Mår bra för en gångs skull. Ö...

Är hemma nu. Mår bra för en gångs skull. Önskar jag kunde se hans glänsande bruna ögon och vackra leende hela tiden. Tror inte att jag är kär i honom, vill bara ha honom nära. Vet ingenting för tillfället om jag ska vara ärlig. Nej, nu ska jag kolla på fairy odd parents :p är hopplöst förtjust i det även fast det är lite löjligt




dsc01521 (MMS)




***** & tåror?

Jag har inte gråtit på hur länge som helst. Det samlar bara på sig tårar, tror snart att jag kommer bryta ihop totalt och bara gråta, vet inte när, var eller hur, men vet att det kommer hända. Nu mår jag i alla fall rätt okej, orolig för kvällen bara men får lösa det på något sätt. Nu ska jag försöka sova eller nåt. jag behöver verkligen sova LÄNGE inatt, i morgon ska jag vara i ****** klass, smännande. tror jag...

Graphite



2127

Varför?
Tror alla att jag är den jag inte vill vara?
Har jag gjort nåt fel?
Har jag fel kläder?
Eller för myket smink?
Fel frisyr?
Fel hårfärg?
Fel intressen?
Vad ska jag göra för att de ska sluta?
För det måste såklart vara mitt fel att alla tror jag e den jag inte är?
Eller?


Ibland är det lättast att lägga på ett fake smile och vara den man förväntas vara. Har jag rätt?



Zuma blitz

Detta spelar jag när jag vill resna mina tänkar eller känner att jag har behovet av att skada mig. Går att hitta på Facebook om ni undrar =)




TRÖTT!

TRÖTT!! Småbarn tär verkligen på krafterna. Men snart måste jag resa mig upp ur soffan och laga mat. Skulle egentligen träffa L***** idag men verkar inte som det blir av. Får hitta på ngt med henne någon annan dag i stället, vi har inte träffats på över en vecka. 

Praoen går bra, lite jobbiga barn är det klart man stöter på men  det får man hantera =)

Graphite



Prao, ganska kul dag. Bara en lektion kvar...

Prao, ganska kul dag. Bara en lektion kvar. Sen fritids tror jag. Rädda mig från mängder av små, skrikande barn ^^




Torsdagar räddar mig från livet

Vill bara sova nu efter denna jobbiga dag, småbarn i stora skaror som skriker är jobbigt som få ^^ Nu ska jag peppa upp mig så jag orkar leva fram till torsdag. Då är det marknad och jag ska gå med mina älskade vänner som jag saknar så jag tror jag blir blå! HAr spelning i nästan 80 minuter sammanlagt på torsdag med. Ska spela först lite på morgonen och sedan vid 13 tiden tilsammans med mitt Fjomo som praoar hos min spellärare =) Nästa torsdag så är det dax för konserter, två samma dag till och med :) Först jag och Fjomo som spelar på gammelgården för småbarnen och sedan tilsammans med orkestern (vet inte vart). Vet iofs inte om det är nästa torsdag eller torsdagen efter det, äh, jag märker det nog =P

God natt på er.
Graphite



att göra eller att inte göra, det är frågan?

Igår kväll låg jag i sängen och vet inte riktigt vad som hände, hur som helst tod jag raklbadet och drog det lätt (inte så att det gjorde fasligt ont eller syntes) över magen ett tiotal ggr. I morse när jag vaknade var min mage full mig rivsår, inte så jäkla kul. Men vill inte räkna det som att jag "skar" mig vilket jag inte gjort på en månad snart. Vad tycker ni? Räknas det som att jag skurit mig?

Graphite




Starkare

Ville bara säga att jag lever, inte har skurit mig på snart en månad och för tillfället mår bra. Förlåt för att jag inte skrivit tidagare men har bara inte orkat göra det. Jag kommer aldrig ge upp, även om det ofta känns som jag inget hellre vill än att just ge upp och skära mig i armarna tills jag somnar in för alltid. Denna bloggen är ju egentligen till för att handla om min kamp mot rakbladen, kanske för att hjälpa andra, jag vet inte.

Ligger i soffan och tittar på det bästa programmet som någonsin gjorts, Det blir bättre. Ikväll handlar det om Linda Lampenius ätstörningar. Hon är fanimig stark som få, precis som alla andra som överkommer ätstörningar, depressioner osv.

Graphite



...

Borde man ge upp?



Jag tror jag börjar glömma dig nu. Trots a...

Jag tror jag börjar glömma dig nu. Trots att det fortfarande gör ont inuti. Du var ett svin som inte brydde dig om mig. Du hade andra, jag borde misstänkt något, det känner jag nu. Hur kunde jag gå på dina lögner? Jag svalde dem med hull och hår, och den största, de tre jäkla orden som gjorde de tre månaderna med dig uthärdliga, den svalde jag med nöje. "jag älskar dig", bullshit säger jag bara. You jumped to The conclusion and landed on my chest.




Har precis smällt i mig en lyxshake från m...

Har precis smällt i mig en lyxshake från max. Är i uppsala nu och ska snart iväg till kusinerna. Igår kväll så låg jag i sängen och skakade, nästan grät och hatade mig själv. Men jag förstörde inte tre veckor av hårt arbete. Känner mig som igår egentligen. Först kom aldrig kuratorn och sen så försökte en kompis ge mig ett wakeupcall som bara gjorde så jag mår sämre. Nu ska jag lyssna lite på musik tror jag. I have finally picked out my cloud, its The one over there, surrounded by all that air. You reached out your hand. And said i understand. Except for i few small bruises, cuts and scars well im fine. Thank you for asking. Im so glad we had this moment.




Flöjtterapi all alone

Nu kan jag inte deppa ner mig över det här, då slutar det bara med blodiga armar och tre veckor utan rakblad förgäves. Nu har jag plockat fram tre olika slags flöjter, tvärflöjten, altflöjten och så har jag passat på att lägga beslag på syrrans blockflöjt (som jag för övrigt nästan inte har spelat på tidigare trots att det är jag som lär syrran hur man spelar på den) , vilket betyder att nu ska jag spela bort all skit och tänker inte sluta för än jag mår bra!




Ingen mening längre

Han kom aldrig, satt där utanför i 40 minuter och väntade, kan ju ha blivit ett missförstånd men vad jag vet så sa vi 10 över 1. Jag vill inte dit längre, det kändes som om jag satt på en spikmatta hela tiden. Har ni någonsin upplevt att man sitter i en situation där det värsta som kan hända är att man börjar gråta, men ändå bränner tårarna under ögonlocken?

Nu har jag gjort det i alla fall. Nu skiter jag i all hjälp, blir bara sviken känns det som.



Som en diamant bland gruset känner jag mig...

Som en diamant bland gruset känner jag mig när jag sitter och väntar utanför dörren till alla mina hemligheter




Kurator i morgon igen

Kändes konstigt att inte gå dit sista lektionen idag men var helt klart värt det. Dax på i morgon. Hur gör man egentligen?! Har inte en jävla aning, nu vet han ju vad jag gör, kan jag bara säga att jag inte vill  sluta?

Graphite



En gammal bild på mitt svin findus ^^ har ...

dsc01384 (MMS)

En gammal bild på mitt svin findus ^^ har haft sovmorgon nu men börjar när som ^^




Eller?

Jag kanske överdriver?

Har tänkt på en sak nu ett tag, tänk om jag överdriver hur jag mår bara för att få uppmärksamhet "buhuhu, jag är emo och mår så dåligt, cut cut"? Jag vet ju att jag mår dåligt osv ofta men inte tillräckligt dåligt kanske? Jag har aldrig haft panikångest, i värsta fall bara vart skakig, så jag kanske inte har mått riktigt dåligt ngn gång?

Börjar bli sjuk, det går inte, fryser som en räv så ska nog snart sova, eller nåt. gonatt

Graphite



Ett ljud i natten Söt som socker i ditt ö...

Ett ljud i natten Söt som socker i ditt öra Ljud som bara monster kan höra Berör Förför En klingande ton Lik en miljon Andra Vill bli unik Specifik Klingar snart ut Då tar allt slut Mörker Tyst i natten Som att andas under vatten Jag kvävs Sakta Sluter mina ögon Låt det ta slut Jag vill komma ut Bort från ditt grepp Snälla älskling släpp Mitt hjärta dryper av blod Från dina ord Jag borde gå Men kan inte förmå Mig att göra det Tonen drog mig med sig Bort från dig Adjö Omdöme: Utmärkt!/H




Piano med flöjt i knät

Hejsan, Graphite här, ska försöka ge mig på pianospelet igen, får se hur det går. Ha det bra, kram på er alla <3



Väntar på att tyskan ska börja, 3 min kvar :)

Väntar på att tyskan ska börja, 3 min kvar :)




Listor

Hatlistan
  • Kärlek
  • hat (hehe, ironiskt)
  • Falska människor (jag)
  • Pojkvänner som utnyttjar en
  • Bimbos
  • Att vänta på att somna om kvällarna
  • Tankar
  • Deprissioner
  • Nervositet
  • Mobbing
  • Krig
  • orättvisor
  • att fortfarande älska dig
  • Att sakna dig så jag tror jag dör
  • Idrott

Älskarlistan

  • Vänner
  • Rakblad
  • Livet
  • Att sova
  • Bloggen
  • Skissblocket
  • Musik
  • Lycka
  • Maria Nila
  • Armband
  • FJOMOOOS!!!
  • att designa Lösnaglar (jo, jag vet att jag låter ytlig men det tvingar mig att fokusera)
  • Tanken på att försvinna från det här


/Graphite



Lite bara?

Kan någon inte skjuta mig, bara lite?




Except for a few small bruises, cuts and scars, well im fine




m

Måndag idag igen då, 4 långa dagar att överleva innan nästa helg. Slapp utegympan idag pga "dåligt väder", det har vart fint väder idag tycker jag (men inte de andra). Jag har egentligen inte så mycket mer att säga, eller jo. Igår natt ville jag inget hellre än att skära mig men lyckades stå emot. syrran kommer



19.59

Idag har jag vart med Linnea, vi har haft riktigt kul =) Mår faktiskt bra för en gångs skull. Såg att en ny säsong med Bones har börjat nu så väntrar på att det ska börja. I morgon är det idrott ute på vegavallen, fan, det värsta jag vet. Ska ha ngt som kallas intervallträning tror jag, hoppas jag slipper det. Hur mår ni idag?



Idrankthesewater - min idol

Jag tänkte skriva lite om mina stora idol, hon är nog den starkaste jag vet som genomlidit anorexi, bulimi, toretts syndrom, självskadebeteende (på flera olika sätt) osv. Hon har många videor på youtube men de får ni hitta själva. Märkte nyss att hon har en hemsida om just självskadning som har massor med bra och hjälpande länkar. Men bäst av allt så har hon lagt in massor av musiklänkar till self harm related songs. Ibland ärdet lite läskigt att jag inte kommer ihåg alla svenska ord :S

Graphite