?

Om gud nu finns, varför har hon då inte hjälpt mig?



Sorry <3

Förlåt för att jag inte har svarat på komenterer men jag tar det när jag orkar med det. Kram



But thieves we are




Dance?! alright but I'm giving it one last fight!
I fancy not your night
I'm your girl, your whore, your hell
But thieves we are



Kompressen tog jag bort igår och det är så...

Kompressen tog jag bort igår och det är så jävla skönt!




Vill




upp

Höga kraven höjdes



Lät du henne komma närmre?



Lät du henne komma närmre, var hon vackare än mig?

Är inte detta bara ett konsverk?



Jag bara orkar inte

Jag bara orkar inte




Underbart söt va? Morbrors nya misse

dsc00444 (MMS)

Underbart söt va? Morbrors nya misse




<3

Nu ska jag tvätta av såren och sen sova. Vill avsluta kvällen med att säga att jag verkligen älskar min underbara pojkvän! Och jag är glad att han finns för mig och hjälper mig trots att jag verkligen hör på honom att han hatar det. Jag är glad att han ställer upp för mig.



3

Mår nästan bättre nu, men känner mig fortfarande så tom. Men det är lättare nu trots att jag har jävligt ont i benet efter igår natt. det blev så många sår, och så jävla skönt. Det svåra kommer bli att dölja det i morgon på idrotten, det finns två val, antingen att skippa idrotten eller att sätta på en kompress och bortförklara det som något som hände när jag var ute i skogen. Vi får se hur jag löser det. Nu till en positiv överaskning, jag har gått ner över 3 kilo! :D Det är underbart! Iofs har jag vart dålig på och äta, räknat kalorier och spytt ganska mycket men de senaste dagarna försöker jag äta någotlunda som folk tros att jag oftast försöker hoppa över frukosten för att slippa de kalorierna o sen äta mindre än jag brukar. Men hur som helst, tre kilo åt rätt håll!



Gråter för första gången på länge...

Gråter för första gången på länge...




I've lost a part of my self tonight

Så jävla skönt att äntligen känna något som känns tryggt och säkert - Smärtan. Jag har skurit mig. Och jag älskade det! Tvingade mig själv att sluta men egentligen vill jag skära mer. Djupare, så mer blod rinner. För nu rann det nästan ner för benet, det bildades vackra röda droppar. Nackdelen är den där känslan man får när jeansen glider emot låret sen men det ordnar jag i morgon med hjälp av lite medicintejp och kompresser. Nu väntar jag på att blodet ska torka så att jag kan bädda ner mig och sova. Jag tänker inte lägga upp bilder på det.
Det blev ca 40 sår men bara ungefär 20 sår som var någorlunda djupa, jag var feg i början. Det svider som in i helvete men jag känner i alla fall något.

Konstigt nog saknar jag honom redan, jag ville egentligen inte bryta kontakten med honom etersom jag fortfarande tycker om honom. Men det kanske var värt det. Hur jag än hade gjort hade jag hamnat i skiten och då är det väl bättre att jag själv ska lida än att någon annan gör det? Han var verkligen en bra kille egentligen, smart som få och rätt snäll oftast. Nu sitter jag och deppar till denna låt, som han visade mig. Trots att han betädde sig som ett svin så käns det som att mista en del av mig själv. Det gör så jäkla ont, både ute och inne.




Broken

Nu är jag sönder




Fuck it

Raderat det jag skrivit



Jag har jätte tråkigt :( tips på vad man k...

Jag har jätte tråkigt :( tips på vad man kan göra?




KLAAAAR!!

Jag är ÄNTLIGEN KLAR MED RELIGIONEN!!! >8D
HAHAHAHA!! Nu ska jag sova o bara chilla :P i morgon blir det svenska som gäller! Och den kommer jag lägga upp här för allmän beskådning :P Gonatt!



Hilarious




Religion

God morgon på er! Nu är jag nästan klar med religionen. Jag har skrivit åtta datorskrivna sidor och  är klar med två av kyrkorna men har fortfarande en kvar, jag har bara kvar egna åsikter vilket kommer gå lätt som en plätt, innehållsförteckning, källförteckning och inledning. Detta kommer gå lätt =P  Hoppas på att det blir skola i morgon för jag saknar mina vänner. Nu ska jag ta och skriva lite mer om den protestantiska kyrkan. Ha det gött!

/Graphite



Blood and maggots - lånad dikt

God natt på er. Jag vill fortfarande skära mig men det tänker jag inte göra. Känner mig ganska ensam just nu, vill inte bekymra/såra dig mer än jag redan gjort med att jag spyr o skär mig. Fan. Äh.


"Dont be scared honey, it will soon become the end..."
His words she paid no mind
Her body they would find
Covered in blood and maggots
He violates her body
Grabs, bruises on her arm
He swore to her in secrets
That their would be no harm
"Oh baby, i'll love you. Forever..."
His words she paid no mind
Her body one would find
Covered in blood and maggots
Scars and wounds abundant
Her eyes bashed into her head
He's keeping her alive
She's wishing she were dead
"How dare you BITCH! YOU. ARE. MINE!"
His words she paid no mind
Her body they would find
Covered in blood and maggots
He cuts her throat in half
She gurggles out the blood
Her body's rotting slowly
Sinking in the mud
His words she paid no mind
Her body they did find
Covered in blood and maggots



Skriver detta istället för religionen= dumt som fan

Hon försöker febrilt klättra upp för de höga tegelstensväggarna men det är lönlöst. Panikslaget och förtvivlat klöser hon på väggarna, skriker, gråter. Ignorerar de uppskrapade händerna efter försöken att klättra upp och göra sig hörd.
Smink som rinner, blod som fläckar ner de vita kläderna. En krossad människa ihopkrupen i ett mörkt hörn mitt i ingenstans. Som bara längtar efter att det ska komma ett rakblad och skära upp väggarna som håller henne fångad. Hon reser sig upp igen, hennes gula lysnade ögon har en nyfunnen beslutsamhet men ändå, ett stort tvivel. Hon tar ett djupt skakigt andetag, sluter ögonen, knyter näven och slår den så hårt hon kan mot väggen som inte viker sig en tum. Desperationen ökar, hon skriker för full hals, skriker om hjälp, ber om befrielse. Slår händerna mot väggen i ren panik, tegelstenarna är nerstänkta med blodet från hennes uppslagna knogar. Men det gör ingen som helst skillnad. Hon måste bli fri!

Hon kryper återigen tillbaka in i sitt hörn och bara tysta snyftningarslipper ut mellan hennes läppar. Hon andas häftigare och sluter sina gula ögon. Biter sig i överläppen och lutar huvudet mot knäna. Hopplösheten sköljer över henne som en stor våg...




Liarismymiddlename

Pluggar o lyssnar samtidigt på denna underbara låt. E, jag vet att du läser detta o kom ihåg, It's okey not to be okey.

Jag har tänkt på en sak rätt länge nu. Att livet är jäkligt orättvist, men för de flesta blir livet vad man gör det till. Många kan inte rå för att de mår dåligt heller men jag till exempel skulle kunnat fortsatt mått bra o vart precis som alla andra 14 åriga tjejer, sprungit efter killar, stått och skrikit efter Erik Saade och Danny istället för att sitta hemma på mitt rum och skära upp armarna/låren. Jag har en bra uppväxt, bra föräldrar som inte bråkar, en underbar syster o helt amazing vänner som alltid har funnits för mig. Men ändå sitter jag nu nästan i ett beroende vilket e både farligt och absolut inte alls bra. Konstigt nog är det inte alltid jag bryr mig om att jag kommer få både tand och hjärtproblem om jag fortsätter spy så som jag gör. Ändå kan jag inte sluta räkna kalorier. Men idag har jag inte spytt!
Anyway, back to the subject. Man får göra det bästa av situationen. Alla har inte en perfekt uppväxt, rättare sagt, ingen har en perfekt uppväxt, föräldrarna kanske dricker, man kanske har blivit våldtagen, bara festar o håller på med skit på fritiden, blir mobbad eller försöker vara den perfekta människan..

Man tvingas göra det bästa av situationen och jag hoppas att alla som läst igenom detta verkligen försöker tänka på det possitiva, på riktigt istället för att tex, tycka synd om sig själv. Nu ska jag sluta babbla o ni ska få lyssna på låten!




Plugg >.<

Jag måste säga att jag starkt ogillar renskrivning av saker. Om man nu har bemödat sig med att skriva låt oss säga 30 handskrivna sidor med sin finaste handstil och sen blir tvingade att skriva om allting på datorn. Snacka om dubbelarbete! Och jag tänker inte göra det arbetet två gånger. Är det inte bättre att bara skriva snyggt från början? För let's face it, när man renskriver följer man knappast texten man skrev första gången för man anser att den är USEL. Och plus att man blir så jäkla trött på att renskriva att man bara vill spy på det. Vilket jag antagligen kommer göra om jag inte skjuter lärarna först. Så nåsta gång vi ska skriva nåt sånt där projektarbete/uppsats/skit så kommer jag be mina föräldrar snällt om jag kan dra med pappas mini PC till skolan o spara ungefär 75 % av tiden man spenderar med att sakta och mödosamt skriva.

Jag vill verkligen bojkotta renskrivning men... det skulle ge mig dåliga betyg och en lärare som jag skulle börja ogilla ännu mer. Men nu ska jag iaf renskriva (och skriva de kvarvarande 10 sidorna) min religionsuppsats och sedan skriva klart svenskan och ev öva på tyskaglosorna om de är iskrivna i boken. Men i ärlighetens namn så kommer jag nog vilja riva sönder böckerna när jag e klar med religionen så vem försöker jag lura, Nu kommer jag skriva klart religionen och sen slappa resten av dagen :P



Snark ^^

Ligger och lyssnar på min älskling som har somnat när vi pratat i telefon ^^ har inte hjärta att lägga på för det låter så gulligt när han snarkar ^^ thihih ^^ Han är verkligen min ängel som jag älskar ^^ Trots en jäkligt tubulent natt med MASSOR av gräl så älskar jag honom mest av allt ^^  Nu är allt bra igen trots att jag kommer få stå ut med atthan ger igen för lite saker... men men.. my bad.

Nu har han vaknat till men skulle tro att han snart somnar som en stock :P Jag älskar min Pojkvän, som är bara miiiin >8D ♥



Maybe not meant to be, yes it is




Telefonen blev blöt

Hat mot tårar

Det är vid sånna här tillfällen som jag bara vill hoppa framför tåget. Känner mig så jävla elak. Men sån e jag kanske, en människa som är elak? Hemska tanke, då dör jag hellre



Fucking kalorier

Idag har jag käkat...

ca 4 - 5 dl saft   =     450 kcal
1,5 kyclkinglår    =     90 kcal
Potatis sallad     =     155 kcal
Cous cous          =    100 kcal
6 köttbullar       =     150 kcal



Totalt 945 kcal


Tror jag fick upp åtminstone en tredjedel av lunchen.  Vilket borde bli:  945 - 50 - 33 = 862 kcal

 

Har för mig att man som kvinna ska äta ca 3000 kcal/dag. Jag ska försöka äta mer i morgon, men nyttigare. Det borde finnas ett annat sätt att bli fin än att förstöra min kropp. Då är det bättre att inte äta något alls än att förstöra tänder m.m.
Så i morgon kommer jag inte spy alls. Efter snacket med min kille idag om allt så känner jag att jag inte vill förlora honom pga detta men jag är samtidigt rädd att om jag slutar spy så kommer jag börja skära mig igen. Jag förtjänar kanske inte att vara helt lycklig?

 

 




R.I.P

Igår fick jag veta att min lillasysters klasskompis pappa har dött i en bilolycka. Jag har aldrig träffat honom men hans son har jag träffat några gånger (inte för att jag tycker om honom så fasligt men man tycker ändå synd mo honom). Det är hjärtkrossande när en tio årig kille blir av med sin pappa, det borde inte få hända. Tänk så hemskt att komma hem efter skolan med den stora saknaden



För dåliga tankar

Kan inte fatta det... Jag åt två mackor med nästan 100 kcal/brödet och jag klarade inte att spy upp det...Känner mig så äcklig.. Varför tänker jag ens så här?

Nu ska jag surfa omkring efter mat med lite kalorier som jag kan äta i morgon utan att spy =)



Helvete vad med kalorier det är i bröd...

Helvete vad med kalorier det är i bröd...




Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag att blomma!



Ayay, jag är redo
Jag är redo
Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma
Jaja, jag är redo nu

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Suddasuddasuddasudda bort dom
Nertryckare finns alldeles för gott om
Suddasuddasuddasudda bort dom
Som hugger dig i ryggen när du vänder dig om
Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak
Och det visar sig snart att det rötnaste hjärta har helt annat skal
Vi suddar bort alla tungvrickare
Dom blir mätta på att andra blir hungrigare
Dom vill se oss som en byggsten i deras del av system
Så vi rör oss flummigare
Men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i
Men när dom slåss för att skydda sin hierarki
För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?
Tänk i andra banor, jag ber dig!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Ställ in ditt sikte på nåt positivt
För något ryggbitande har vi ingen tid
Jo, jag ser dom men jag bara väljer att se förbi
Kan inte låta dom stjäla min energi
Nej, om nån vill hålla ner dig och se dig vissna
Så använd deras hat som en gnista
för vi växer upp med ljuset, kommer ifrån de dunkla
Det är klart dom vill se vår skuta sjunka
Jag ser dom inte på min radar
Så det spelar ingen roll hur många troll som hatar
Jag bara ser aldrig tillbaka
Nej nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna
Nej en god vän går först
Dom finns vid din sida när sommar blir höst
Skin över dom, låt dom växa
Har inget hat i mitt bröst!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Badadadem, badadadadem Kaptenen vill inte ha nån guldgrävarvän yo
Badadadem, badadadadem han får rida på sin tandem ensam hem

Badadadem, badadadadem Kaptenen vill inte ha nån guldgrävarvän yo
Badadadem, badadadadem han får rida på sin tandem ensam hem



If you only knew. Jäkla mäktig röst




Förkyld

Nu var det länge sen man skrev! =) Jag har dragit på mig en rejäl  förkylning så nu ligger man hemma i soffan o knarkar halstabletter ^^ Saknar min älskling



Känner mig tom inuti...

Känner mig tom inuti...




Vi får se hur det går

Jag mår lite bättre



Hat

Jag hatar mig själv. Men tänker fan inte visa det.



Hårga

Ikväll kommer jag nog skära mig. Längtat efter det hela dagen, natten, veckan... O nu kan jag gott o väl göra det. Vad spelar det för roll, jag har redan sårat den jag älskar, för ja, det är mitt fel... Som vanligt. Så varför kan jag då inte såra mig själv lika mycket?
Nu tror jag ärligt talat att om vi inte löser detta kommer morgondagen gå åt helvete. Lixom, jag har TVÅ prov och en VIKTIG konsert! Varför tänker jag bara på dem egentligen? Jag borde skitit i det o snackat med dig istället. Det är ju bara min framtid, vad spelar den för roll egentligen om jag ändå kommer må som jag gör hela livet (ännu en vanlig lögn jag intalat mig själv ibland).

Trött på att spy, trött på livet, trött på allt.. But still i love you






Den välkända sägnen om hur Djävulen, utklädd till spelman, fick ungdomarna från Hårga by i Hälsingland att dansa sig till döds, på Hårgaberget.
"Här dansar den blå, här dansar den grå, men på Hårgaberget skall dansen stå!" ska Djävulen ha sagt medan han ledde ungdomarna upp på berget.

Spelmannen drog fiol ur lådan
och lyfte stråken högt mot söndagssolens kula.
Då blev det fart på Horgafolket,
de glömde Gud och hela världen

Dansen gick på äng och backar,
högt uppå Horgaåsens topp.
Man slet ut båd' skor och klackar,
aldrig fick man på dansen stopp.

Varifrån kommer du som spelar,
säg vem har lärt dig detta spel det vilda galna?
Stannar du inte brister hjärtat,
å Gud bevare han har bockfot!

Klockorna hade ringt i dalen,
och där gick far och mor och bror till socken kyrkan.
Var kan nu Horgas ungdom vara,
å herregud de dansar ännu!

Dansen gick till Horgalåten,
högt uppå Horgaåsens topp.
man har nu inte långt till gråten,
dansar nu sönder både själ och kropp.

Hejda din stråke spelman innan,
vi dansar liv och själ och alla ben ur kroppen.
Nej inte slutar han sin dans
förrän allesammans faller döda!



Fuck bråk

Det sista jag ville ha var bråk idag. Känner mig så vardelös och jag vet inte ens vad jag gjort för fel



Prooooov & plugg ofc ;D

Nu lite plugg snack!

Jag har två prov i morgon, Geografi / Sammhällskunskap och Fysik!
På fysiken ska vi kunna elektircitet, ni vet sånt om elektriska kretsar och atomer (Vilket kan vara ganska intressant om jag bara försöker få mig att tycka det! Sen på Geografin så jobbar vi med energi!  Det är också intressant tycker jag! Bara en liiiiiteeen nackdel, jag gllömde fysikanteckningarna hemma... HELVETE!! >.<


Så nu kommer jag skriva lite grann om det jag har proven i bara för att se hur mycket jag kommer ihåg av detta! :P Ni som inte vill läsa detta kan hoppa över till slutet eftersom jag tror att detta kan bli ett lååångt inlägg!

Vi börjar med Fysiken




Om två föremål har samma slags laddning Repilerar de varandra, ni vet när man trycker ihop två magneter och de "gör motständ" , de stöter bort varandra ehlt enkelt. Det är precis samma sak med två atomer med lika laddning!

Däremot så är det han helt annan sak om man har två atomer med olika laddning. Man säger ju att motsatser atraherar varandra (Ja älskling, vi är knappast helt lika ;D), det gäller även atomer! Häftigt va? =)

Om en atom är elektriskt neutral har den lika många protoner (de gröna plus plupparna på bilden) som elektroner (De röda minus plupparna). Det är vad som händer när ett batteri tar slut! Då har det blivit balans mellan Protoner och Elektroner. Varför tar inte batteriet då slut om det bara ligger i asken kan man då undra? Men det ska jag förklara! För att För att elektronerna ska kunna transportera sig till protonerna så måste man sluta kretsen!

Batteriets två sidor måste vara sammankopplade med något som leder ström för att Elektronerna ska kunna flytta på sig. Batteriets två sidår heter för övrigt plus pol och minus pol.

De två ämnen som bäst leder ström är Koppar och silver men silver används sällan i sladdar osv eftersom det är så pass dyrt! Saker som inte leder ström kallas Isolatorer, några exempel på sånna är Porslin, plast, kartong och tyg.



Spänning är ett uttryck man ofta använder när man pratar om elektricitet. Spänning är skillnaden mellan laddningar.

Ström mäts i Volt och skrivs som (I) Stora i. Man mäter det med voltmeter.

Spänning mäts i Ampere och skrivs med Stora u (U). Men mäter ampere med Ampermeter.

Resistans  mäts i Ohm och man skriver det med den grekiska bokstaven Omega (Ω).


Nu börjar jag tappa intresset, skriver kanske mer sen =P Tror det är bättre om jag pluggar ensam nu ;D


Idag på ungdomsmottagningen gick det TOPPEN!! Jag kände mig GLAD, på riktigt!! =D




Citat från skolan, "Jag såg inte han som v...

Citat från skolan, "Jag såg inte han som voltade för jag var fullt upptagen med att smeka mig själv" detta kom ut från min mun nyss :p ops, vad fel det kan bli!




Fan, det där var underbart :d <3

Fan, det där var underbart :d <3




Snart ska jag till ungdomsmottagningen :)

Snart ska jag till ungdomsmottagningen :)




Idag är det inte min dag. Mår verkligen Skit

Idag är det inte min dag. Mår verkligen Skit




Mitt favoritsmycke <3




Har ett citat från min älskade pojkvän- ja...

Har ett citat från min älskade pojkvän- jag är världens lyckligaste kille som har dig som min flickvän. Jag älskar honom verkligen




Devils shadowland, some poems

The Devils dance

Go to sleep and close your eyes

Then dream of broken butterflies
That tore their wings against a thorn
You know the pain they have endured
Tear after tear, dripping down your chin
Baby, this battle you're not gonna win
So do not fight it,
You have no chanse
So just lie still and look at the devils dance





Shadowland

Welcome to my life
Welcome to my dream
I call it my Shadowland
Where I dare to be me
No light
No sound
Just me and my scarlet moon
Stars in violet
And stones in pink
I've got a big oak up on a white hill
It's having a thick rope tied to one of its branches
Sometimes I wonder why it hangs there
The rope is lime green by the way
When i sit next to the oak
I feel like i belong there
Often I'll sit there for hours
Talking to my scarlet moon
We talk about everything,
His nice to me

I'm the queen of my shadowland
Not more
Not less
Just me



Fy fan för skolkortet. Jag är verkligen fet.

Fy fan för skolkortet. Jag är verkligen fet.




Lycka, att gå i regnet med noter vill ens ...

Lycka, att gå i regnet med noter vill ens favoritlåt i handen efter en lyckad lektion!




Messa

Känner en sån stark längtan efter att skära mig. Nu ska jag messa min älskling eftersom han konstigt nog vill att jag gör det när jag känner så här. Helvete vad jag älskar honom!



It's okey not to be okey




Fin

Jag önskar att jag vore fin som mina vänner, eller som alla andra tjejer...



Kulturnatten (Day edition) i Uppsala!






Roade mig med att göra en och en halv del av högskoleprovet




Weak as I am




Jag har en svacka. Behöver komma bort från...

Jag har en svacka. Behöver komma bort från livet.




Känner motvilja mot livet idag. Jag känner...

Känner motvilja mot livet idag. Jag känner ingenting, varken smärta, sorg eller glädje. Jag mår illa. Ska inte äta så mycket lunch. Så jag slipper spy




Önskar att jag skurit mig igår. Det gör så...

Önskar att jag skurit mig igår. Det gör så ont innuti efter bråket igår. Och stressen kg känner nu över att jag är hemma och skolan börjar om en kvart gör inte saken bättre. Skitsamma, vi har ändå bara fysik på morgonen, ludde är ganska snäll vad gäller att komma sent. Tror jag...




Jag mår bättre <3

Jag mår bättre <3




Skakar, mår illa, vill skära mig och har i...

Skakar, mår illa, vill skära mig och har inte mått såhär dåligt på väldigt länge... Vetifan vad som händer ikv...




Vill skära mig

Vill skära mig




Jag e en idiot. Varför lever jag ens fortf...

Jag e en idiot. Varför lever jag ens fortfarande




Man blir frustrerad när man inte får tag p...

Man blir frustrerad när man inte får tag på dem




De ringde. Jag ska till ungdomsmottagninge...

De ringde. Jag ska till ungdomsmottagningen kvart i ett i morgon




Fan vad jag fryser. Och har ont i magen så...

Fan vad jag fryser. Och har ont i magen så jag tror jag ska dö :p




cut...

Vill skära mig igen.. Varför måste jag få den känslan varje kväll?



Bris

Vantar nu i kön till Bris chatten, öppet till kl 21 =)



some shit?

Nu ska jag leta mig ut på stora internet efter något vart att läsa om ^^ sen ska jag duscha o sen ska jag sova hade jag tänkt. Ska upp tidigt i morgon, men konstigt nog känns det inte värt det. Har jag sagt att jag hatar att vara tonåring?



Graph!te

[17:05:58] Sommar! =) säger:
ja otroligt sårad, det sa jag då med :/
[17:06:23] Graph!te säger:
förlåt..
[17:07:07] Sommar! =) säger:

men jag ska inte läxa upp dig, bara det att jag bryr mig om dig med, det handlar inte bara om dig =)
[17:07:16] Graph!te säger:
du har rätt



För att inte vara uppläxad så har han lyckats trycka ner mig rejält under de åren vi snackat även om det är omedvetet.



Hold on




Regnet

Jag gråter bara i regnet



Skolarbete :) helt klart skönt att sitta o...

dsc00365 (MMS)

Skolarbete :) helt klart skönt att sitta och rita en hel 40 minuters lektion. När jag kommer hem idag blir det sallad. Får inte gå upp i vikt. Jag ska bli fin.




Detta gör vi om dagarna :p

dsc00362 (MMS)

Detta gör vi om dagarna :p




Gonatt :) <3 nu ska jag sova

Gonatt :) <3 nu ska jag sova




Jag älskar dig

Jag älskar dig så jäkla mycket, på torsdag är det 2,5 månader med min älskling =) Längtar som fan tills han kan komma hit igen. Anyway, Jag älskar dig ♥



U + Ur Hand




Jag vill skära mig igen

Jag vill skära mig igen




Aj

Det gör ont, bokstavligt talat. Nu vill jag skära mig..



Hoppa?

Jag mår helt åt helvete. Man kanske skulle hoppa ändå?



Creep




?

Man kanske borde lägga ner bloggen?



SMS-inlägg

dsc00351 (MMS)




Hatar varje millimeter av min kropp och om...

Hatar varje millimeter av min kropp och omklädningsrum




Jag älskar mina vänner

Jag älskar mina vänner




Trött!!! Gah :p måste sova tidigare inatt....

Trött!!! Gah :p måste sova tidigare inatt. Känner mig som en zooahd (ska egentligen ska zombie men zooahd känns bra)! Ska ha tyska nu. Inte så kul men jag gillar kerstin ändå :) ha det bra!




Önskar jag skurit mig mer egentligen. Men ...

Önskar jag skurit mig mer egentligen. Men jag vet att man inte får tänka så. Blev nog mellan 25 och 30 sår igår. Idrott idag. Vi får se hur det går




Cut cut... Skönt <3

Cut cut... Skönt <3




Jag behöver dig

Jag behöver dig just nu



Så jäkla vacker <3




SMS-inlägg

dsc00348 (MMS)




I want to cut. So fucking bad

I want to cut. So fucking bad




Rockstar!




Jag tycker synd om honom fast han har vart...

Jag tycker synd om honom fast han har vart elak mot mig




Världens vackraste <3




=)

Nu ska jag plocka fran min ritplatta, ladda in bilderna från kameran och sätta igång att rita, eller vänta. Jag ska faktiskt ta lite nya spännande bilder innan kom jag nyss på =P Nu ska jag plocka fram sirap och röd karamellfärg! Ha det bäst! =D



Jag mår helt okej just nu :) det känns gry...

Jag mår helt okej just nu :) det känns grymt skönt. Vi får se om de från ungdomsmottagningen ringen senare. Nästan så att jag hoppas det. Ha det bra!




Idioter

Han dök aldrig upp, kuratorn altså. Satt där utanför och väntade i 40 jävla minuter på den jävla &#%&"%! Jag kommer ALDRIG gå dit igen. Men han kan säkert vara bra ändå. Han är ju snäll o så.  Traffade skolsyster där när jag satt utanför och hon sa att han inte var där den dagen. Jag vet inte varför men det brast för mig när jag inte hade adept i lurarna och pratade med en annan människa. Jag skulle träffa två kompisar efteråt men messade till Happy Earl o sa att jag var ett vrak, att han inte hade kommit och att jag kommer när jag kommer. Jag satt väl på skolans baksida där på kullen i 25 minuter efteråt bara för att vänta tills jag slutat gråta. Har aldrig känt mig så dum men som tur är så hade typ alla andra gått hem. Utom jag som var en sån idiot o väntade på någon jag bokat tid med men som aldrig dök upp och sedan började gråta för det.

Men skolsköterskan ringde i alla fall till ungdomsmottagningen och gav dem mitt nummer så de ska ringa mig någon gång snart, kanske i morgon, eller inte. Ni lär iaf få veta när de ringer.

Nu ska jag göra något annat än att blogga. Ha det bra.



Jag är helt tom innuti

Jag är helt tom innuti




Move on

Move on